Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Deutsche Bank περικόπτει 4.000 θέσεις εργασίας στο Λονδίνο λόγο Brexit

tags :
Η Deutsche Bank περικόπτει 4.000 θέσεις εργασίας στο Λονδίνο λόγο Brexit
Σε πολλές περιπτώσεις, η Deutsche Bank πιθανότατα θα μετέφερει θέσεις εργασίας παρά εργαζομένους, που σημαίνει ότι χιλιάδες άνθρωποι θα απολυθούν
Στην απομάκρυνη περί των 4.000 θέσεων εργασίας από τη Βρετανία και την μεταφορά τους σε Φρανκφούρτη και Βερολίνο με την ολοκλήρωση του Brexit σχεδιάζει η Deutsche Bank.
Όπως αναφέρουν πηγές της γερμανικής τράπεζας στο Bloomberg, ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα σχέδια της Deutsche Bank και ο ακριβής αριθμός των θέσεων που θα φύγουν από την Μεγάλη Βρετανία μπορεί να είναι υψηλότερος ή χαμηλότερος, ανάλογα με το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων της Βρετανίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το Brexit.
Παράλληλα η Deutsche Bank πιθανότατα θα μεταφέρει περίπου 300 δισ. ευρώ από τα περιουσιακά στοιχεία που διαχειρίζεται στα γραφεία του Λονδίνου καθώς θα πραγματοποιεί περισσότερες συναλλαγές στη Φρανκφούρτη έπειτα από την Brexit.
Ο διευθύνων σύμβουλοςτης Deutsche Bank στη Βρετανία John Cryan δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στο Bloomberg TV ότι «δεν ξέρουμε ποιος θα είναι πραγματικά ο αντίκτυπος του Brexit στην παρουσία μας στο Λονδίνο».
Σε πολλές περιπτώσεις, η Deutsche Bank πιθανότατα θα μετέφερει θέσεις εργασίας παρά εργαζομένους, που σημαίνει ότι χιλιάδες άνθρωποι θα απολυθούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης