Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Η Amazon εξετάζει να εισέλθει και στο κλάδο της πώλησης εισιτηρίων

tags :
Reuters: Η Amazon εξετάζει να εισέλθει και στο κλάδο της πώλησης εισιτηρίων
Επί του παρόντος, το Ticketmaster είναι ο αποκλειστικός πωλητής εισιτηρίων για πολλές κορυφαίες εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες
Η Amazon του Jeff Bezos επιδιώκει να συνεργαστεί με αμερικανικές εταιρείες για να εισέλθει στην αγορά πώλησης εισιτηρίων, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο Reuters πηγές που γνωρίζουν πολύ καλά το θέμα, μια κίνηση που θα μπορούσε να πλήξει την κυριαρχία του Ticketmaster στον κλάδο.
Εάν εν τέλει η κίνηση πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει μία ακόμη προσπάθεια του μεγαλύτερου διαδικτυακού λιανοπωλητή στον κόσμο να χρησιμοποιήσει την τεράστια πελατειακή του βάση, την εξειδικευμένη τεχνολογία και τη διαπραγματευτική του δύναμη για να «κατακτήσει» μία επιπλέον μεγάλη αγορά.
Οι καταναλωτές αντιτάσσονται στα τέλη εισιτηρίων και οι ιδιοκτήτες χώρων, τα αθλητικά πρωταθλήματα και οι ομάδες θέλουν περισσότερους διανομείς για τα εισιτήριά τους, καθώς επιδιώκουν να ενισχύσουν τις πωλήσεις.
Μάλιστα, η πρόσβαση στα εισιτήρια θα μπορούσε να είναι ένα άλλο μέσο για να δελεαστούν τα μέλη του Amazon Prime shopping club, καθώς τα εισιτήρια για μουσικές συναυλίες και αθλητικούς αγώνες, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πώληση των εμπορευμάτων της Amazon.
Επί του παρόντος, το Ticketmaster, που ανήκει στην εταιρεία Live Nation Entertainment, είναι ο αποκλειστικός πωλητής εισιτηρίων για πολλές κορυφαίες εκδηλώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης