Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απανωτά ρεκόρ για το bitcoin - Έφτασε τα 3.575 δολάρια – Στα 300 δολάρια το ethereum

tags :
Απανωτά ρεκόρ για το bitcoin - Έφτασε τα 3.575 δολάρια – Στα 300 δολάρια το ethereum
Το νέο «άλμα» συμπίπτει με μια αισθητή βελτίωση του επενδυτικού συναισθήματος για το πρώτο κρυπτογραφικό περιουσιακό στοιχείο παγκοσμίως
Στο νέο ιστορικό υψηλό των 3.575,3 δολαρίων (+3,77%) διαπραγματεύεται περί τις 17:25 ο «βασιλιάς των κρυπτονομισμάτων», το bitcoin, τη στιγμή που το ethereum έχει ξεπεράσει εκ νέου το ψυχολογικό όριο των 300 δολαρίων, βρισκόμενο στα 300,5 (-0,5%).
Ως αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, η κεφαλαιοποίηση των δύο κυριότερων ψηφιακών νομισμάτων ανέρεχεται σε 58,3 δισεκ. και 28,1 δισεκ. δολάρια αντίστοιχα.
Το νέο «άλμα» συμπίπτει με μια αισθητή βελτίωση του επενδυτικού συναισθήματος για το πρώτο κρυπτογραφικό περιουσιακό στοιχείο παγκοσμίως, με το bitcoin να λαμβάνει θετικές αναφορές από κορυφαίους διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων και να κερδίζει όλο και μεγαλύτερη προβολή στα δυτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.



Ωστόσο, ισχυρότερη ανάπτυξη παρατηρήθηκε σε εβδομαδιαία βάση, λόγω της καινοτομίας του λογισικού blockchain που είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας νέας κρυπτοσυχνότητας, το cash-in cash.
Ειδικότερα, το bitcoin αυξήθηκε σχεδόν από 25% την εβδομάδα από τη διάσπαση (από 2.871 δολάρια επτά ημέρες πριν).


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης