Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βενεζουέλα: «Αισχρές οι απειλές του Trump εναντίον μας», αναφέρει η Συντακτική Συνέλευση

tags :
Βενεζουέλα: «Αισχρές οι απειλές του Trump εναντίον μας», αναφέρει η Συντακτική Συνέλευση
«Έχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, περιλαμβανομένης μιας πιθανής στρατιωτικής επιλογής εάν καταστεί αναγκαίο» δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας εξέφρασε σήμερα (12/8) τη συμπαράστασή της στον πρόεδρο της χώρας Nicolas Maduro ενώπιον των «αισχρών απειλών» που διατύπωσε ο Αμερικανός ομόλογός του Donald Trump ο οποίος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ανάληψης στρατιωτικής δράσης εναντίον της χώρας της Νότιας Αμερικής.
«Απορρίπτουμε τις άνανδρες, προκλητικές και αισχρές απειλές» του Trump εναντίον της «ιερής εθνικής κυριαρχίας της Βενεζουέλας» έγραψε η πρόεδρος του σώματος, Delcy Rodríguez , στον λογαριασμό της στο Twitter.
Η Συντακτική Συνέλευση «θα ενεργήσει για να συντροφεύσει» τον πρόεδρο Maduro «στην άμυνα» της χώρας, συμπλήρωσε η ίδια.
«Έχουμε πολλές επιλογές για την Βενεζουέλα, περιλαμβανομένης μιας πιθανής στρατιωτικής επιλογής εάν καταστεί αναγκαίο» δήλωσε χθες ο πρόεδρος των ΗΠΑ, από το Νιου Τζέρσεϊ, όπου βρίσκεται σε διακοπές.
Οι δηλώσεις αυτές χαρακτηρίστηκαν «πράξη παραφροσύνης» από τον υπουργό Άμυνας της Βενεζουέλας, ο οποίος προειδοποίησε ότι σε περίπτωση επίθεσης «όλοι μας θα βρεθούμε στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα και την εθνική κυριαρχία της αγαπημένης μας Βενεζουέλας».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης