Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επίθεση του Schulz στον Trump: Ένας ανεύθυνος άνθρωπος στον Λευκό Οίκο έχει προκαλέσει χάος στη χώρα του και διεθνώς

Επίθεση του Schulz στον Trump: Ένας ανεύθυνος άνθρωπος στον Λευκό Οίκο έχει προκαλέσει χάος στη χώρα του και διεθνώς
Τον κατηγόρησε, πως είναι υπεύθυνος για τη «σπορά» του χάους τόσο στη χώρα του, όσο και διεθνώς
Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, εξαπέλυσε ο επικεφαλής των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών (SPD) και υποψήφιος για την καγκελαρία στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου, Martin Schulz.
Αφού δήλωσε ότι, δεν πρόκειται να επικρίνει την προσέγγιση της καγκελαρίου Merkel στην πυρηνική διαμάχη με τη Βόρεια Κορέα καθώς όλα τα γερμανικά κόμματα πρέπει να έχουν ενιαία στάση, εξαπέλυσε ασυνήθιστα «πυρά» στον Αμερικανό πρόεδρο.
Τον κατηγόρησε, πως είναι υπεύθυνος για τη «σπορά» του χάους τόσο στη χώρα του, όσο και διεθνώς.  
«Σίγουρα δεν θα εκμεταλλευτώ μια κρίση που αυτός ο εντελώς ανεύθυνος άνθρωπος στον Λευκό Οίκο έχει προκαλέσει, τόσο στις ΗΠΑ - ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ναζιστικές διαδηλώσεις - καθώς και σε διεθνές επίπεδο», σημείωσε ο Schulz στον τηλεοπτικό σταθμό ZDF σήμερα (13/8).
Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους και σε άλλη συνέντευξή του στο RTL  κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο, πως «ρίχνει το επίπεδο του και εξομοιώνεται με έναν Βορειοκορεάτη δικτάτορα ακολουθώντας τη ρητορική του». 
«Ο Trump είναι μία απρόβλεπτη προσωπικότητα», σημείωσε.
Ο ηγέτης του SPD εκτίμησε κατά τα άλλα,  πως παρά τις δημοσκοπήσεις που τον φέρουν πίσω από τη Merkel με περίπου 15%, έχει ακόμη την ευκαιρία να επικρατήσει στις ομοσπονδιακές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης