Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σποτ με τα «επιτεύγματα» του Trump στους πρώτους 7 μήνες του στον Λευκό Οίκο παρουσίασε το επιτελείο του

tags :
Σποτ με τα «επιτεύγματα» του Trump στους πρώτους 7 μήνες του στον Λευκό Οίκο παρουσίασε το επιτελείο του
Ο Donald Trump κατέθεσε τον φάκελο για την επανεκλογή του την ημέρα που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα
Το πρώτο τηλεοπτικό σποτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων,  όπου παρουσιάζονται όλα τα «επιτεύγματα» του Donald Trump τους πρώτους επτά μήνες της διακυβέρνησής του, έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα (13/8) το επιτελείο, που έχει αναλάβει την εκστρατεία για την επανεκλογή του Αμερικανού προέδρου. 
Η προβολή του σποτ έγινε εν μέσω των σφοδρών επικρίσεων που διατυπώνονται εναντίον του Ρεπουμπλικάνου με επίκεντρο τις δηλώσεις του για τα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν στο περιθώριο συγκέντρωσης ακροδεξιών στο Σάρλοτσβιλ, στη Βιρτζίνια.
Στο βίντεο χρησιμοποιήθηκαν τα ίδια πλάνα και οι ίδιες φωτογραφίες που χρησιμοποιήθηκαν σε ένα άλλο βίντεο που δόθηκε νωρίτερα το 2017 στη δημοσιότητα από την οργάνωση America First Policies, μια πολιτική ομάδα που έχει τη δυνατότητα να συγκεντρώνει μυστικά και να δαπανά απεριόριστα χρήματα.
Στο επιτελείο του Trump και στην America First Policies απαγορεύεται από το νόμο να συντονίζουν τις ενέργειές τους.
Ο Donald Trump κατέθεσε τον φάκελο για την επανεκλογή του την ημέρα που ανέλαβε επίσημα καθήκοντα, μια ασυνήθιστη ενέργεια που του επέτρεψε να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία πολύ πριν από τις προεδρικές εκλογές που προβλέπονται για τον Νοέμβριο του 2020.
Κατά το παρελθόν, οι πρόεδροι περίμεναν δύο χρόνια, μέχρι τις ενδιάμεσες εκλογές προκειμένου να υποβάλλουν επίσημα την αίτησή τους.
Το επιτελείο του Trump δεν έχει προς το παρόν ανταποκριθεί στο αίτημα να απαντήσει σχετικά με το ύψος του ποσού που δαπανήθηκε για το διαφημιστικό, πού αυτό προβάλλεται ή τους λόγους που αποφάσισε να το δώσει στη δημοσιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο (12-13/8).
Όπως τονίζεται στο βίντεο, ο Trump δημιούργησε νέες θέσεις εργασίας και έδωσε ώθηση στο χρηματιστήριο αφού ανέλαβε καθήκοντα.
«Οι εχθροί του προέδρου δεν θέλουν την επιτυχία του, αλλά οι Αμερικανοί λένε "Αφήστε τον πρόεδρο Trump να κάνει τη δουλειά του"», τονίζεται.
Την ώρα που ο Αμερικανός πρόεδρος βλέπει τη δημοτικότητά του να κατακρημνίζεται, η ομάδα για την προεκλογική του εκστρατεία κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 12 εκατομμύρια δολάρια από τις αρχές του 2017.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης