Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι χειρισμοί του Trump προκάλεσαν εκτόξευση των δωρεών σε οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Οι χειρισμοί του Trump προκάλεσαν εκτόξευση των δωρεών σε οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που παρακολουθούν σεμινάρια γύρω από τις φυλετικές σχέσεις...
Συνέχεια της τάσης –που αναπτύχθηκε μετά την εκλογή του Donald Trump και ειδικά μετά την απαγόρευση εισόδου σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών– παρατηρείται μετά τα εκτεταμένα επεισόδεια –που οδήγησαν στο θάνατο μίας 32χρονης γυναίκας– στη Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών, με τους Αμερικανούς πολίτες να αυξάνουν τις δωρεές σε οργανισμούς ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως ένα μέσο αντίδρασης στις, σύμφωνα με πολλούς, ρατσιστικές αντιλήψεις του Προέδρου των Η.Π.Α..
Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter η Μ.Κ.Ο. NAACP, «χιλιάδες πολίτες έσπευσαν να δωρίσουν ένα χρηματικό ποσό» μετά τα θλιβερά επεισόδεια του σαββατοκύριακου.
«Οι πολίτες χαρίζουν τα χρήματά τους και την υποστήριξή τους.
Έχω δει τους ανθρώπους να στρέφονται προς τις Μ.Κ.Ο. και να δωρίζουν στις εκκλησίες τους και στις τοπικές οργανώσεις.
Υπάρχει επίσης ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που παρακολουθούν σεμινάρια γύρω από τις φυλετικές σχέσεις στη χώρα μας με την ελπίδα ότι θα αποτελέσουν μέρος μιας λύσης», δήλωσε η Melanie Ulle, διευθύνουσα σύμβουλος της φιλανθρωπικής συμβουλευτικής εταιρείας Philanthropy Expert, στο Κολοράντο.
Η Eileen Heisman, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της National Philanthropic Trust, δήλωσε ότι τα social media και η φιλανθρωπική τεχνολογία, όπως οι εφαρμογές, έχουν διευκολύνει περισσότερο από ποτέ τη δωρεά απευθείας σε άτομα που πλήττονται από δυσάρεστα γεγονότα.
Επτά μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον Donald Trump, η αύξηση των δωρεών από τους Αμερικανούς παραμένει ισχυρή, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο MarketWatch ο εκπρόσωπος της ACLU.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης