Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Hope Hicks νέα επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου - Αντικαθιστά τον Anthony Scaramucci

tags :
H Hope Hicks νέα επικεφαλής επικοινωνίας του Λευκού Οίκου - Αντικαθιστά τον Anthony Scaramucci
Ο Scaramucci είχε αποκαλέσει "παρανοϊκό σχιζοφρενή" τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Reince Priebus
H Hope Hicks θα αντικαταστήσει τον τον γνωστό επιχειρηματία Anthony Scaramucci στην θέση του επικεφαλής του τομέα της επικοινωνίας του Λευκού Οίκου.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους η 28χρονη τόνισε πως "η επίσημη ανακοίνωση για τον μόνιμο διευθυντή θα εκδοθεί την κατάλληλη στιγμή".
Υπενθυμίζεται ότι ο Donald Trump έδιωξε τον Scaramucci  ύστερα από τις επιθέσεις που είχε εξαπολύσει ο πρώτος εναντίον αξιωματούχων του Λευκού Οίκου.
Ο Scaramucci είχε αποκαλέσει "παρανοϊκό σχιζοφρενή" τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Reince Priebus, όπως αποκάλυψε η Ryan Lizza, δημοσιογράφος του περιοδικού Τhe New Yorker. 
Η συνομιλία, που έγινε μέσω τηλεφώνου, ήταν γεμάτη από βωμολοχίες και κατευθυνόμενες προσβολές κατά του Priebus καθώς και του υπεύθυνου στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου, Steve Bannon, τον οποίο κατηγόρησε ότι προσπαθεί να χτίσει την δική του φήμη, εκμεταλλευόμενος τη δύναμη του προέδρου Trump. 
Μετά την δημοσιοποίηση της συνέντευξης ο Scaramucci δήλωσε μέσω στο twitter μετανιωμένος για τη γλώσσα που χρησιμοποίησε στην τηλεφωνική του συνομιλία με τη δημοσιογράφο.
Δεν αρνήθηκε τα λεγόμενά του αλλά όπως είπε δεν έπρεπε να είχε εμπιστευτεί τη δημοσιογράφο, ενώ τόνισε ότι «δεν θα επαναληφθεί».
Η 28χρονη Hope Hicks είναι παλιά συνεργάτιδα του Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης