Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολλανδία: Έληξε η ομηρία στον ραδιοφωνικό σταθμό στη Χίλβερσουμ - Συνελήφθη ο δράστης

Ολλανδία: Έληξε η ομηρία στον ραδιοφωνικό σταθμό στη Χίλβερσουμ - Συνελήφθη ο δράστης
Οι αρχές ανέφεραν ότι βρήκαν ένα μαχαίρι και μία τσάντα περίπου 50 μέτρα από το κτήριο
(upd) Τέλος έλαβε πριν από λίγα λεπτά η υπόθεση ομηρίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 3FM στο Χίλβερσουμ, με τις αρχές τελικά να συλλαμβάνουν τον άνδρα, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, ελευθερώνοντας παράλληλα τη γυναίκα που κράταγε όμηρο, η οποία είναι καλά στην υγεία της.

Νωρίτερα, το bankingnews.gr μετέδιδε:
Συναγερμός έχει σημάνει εδώ και λίγη ώρα στην πόλη Χίλβερσουμ στην Ολλανδία, καθώς υπαρχουν αναφορές για υπόθεση ομηρίας στον ραδιοφωνικό σταθμό 3FM, με τις αρχές να έχουν επισπέυσεις ήδη στο σημείο.
Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, λίγο ώρα νωρίτερα είχει σημειωθεί καυγάς έξω από το κτήριο, η οποία είναι πιθανό να περιλαμβάνει τα ίδια άτομα που εμπλέκοντα στην ομηρία.
Σύμφωνα με τις αρχές, μέχρι στιγμής έχει βρεθεί ένα μαχαίρι και μία τσάντα περίπου 50 μέτρα από το κτήριο, ενώ όπως αναφέρει ο άνδρας που εμπλέκεται στην ομηρία είναι πιθανό να κρατάει μαχαίρι.
Οι αρχές καταβάλλουν προσπάθεια να διαπραγματευτούν με τον άνδρα, σε μία προσπάθεια αποκλιμάκωσης της κατάστασης, την ίδια ώρα που οι γύρω δρόμοι έχουν εκκενωθεί.







www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης