Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Οι δηλώσεις μου για το Σάρλοτσβιλ διαστρεβλώθηκαν τελείως… Είναι ντροπή

Trump: Οι δηλώσεις μου για το Σάρλοτσβιλ διαστρεβλώθηκαν τελείως… Είναι ντροπή
Το κοινό μαθαίνει (ακόμη περισσότερο) πόσο ανέντιμα είναι τα μέσα ενημέρωσης... Fake News
Υπεραμύνθηκε για άλλη μία φορά για τις δηλώσεις του μετά τις βιαιότητες στο Σάρλοτβιλ, ο αμερικανός ΗΠΑ Donald Trump, σήμερα 17 Αυγούστου 2017, υποστηρίζοντας πως είναι ντροπή το πως διαστρεβλώθηκαν τελείως αυτές.
«Το κοινό μαθαίνει (ακόμη περισσότερο) πόσο ανέντιμα είναι τα μέσα ενημέρωσης... Fake News.
Διαστρέβλωσαν εντελώς αυτό που είπα για το μίσος, τον σεχταρισμό κλπ. Ντροπή!», όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Παράλληλα εξαπέλυσε επίθεση στο γερουσιαστή Lindsey Graham (ο οποίος συχνά καταφέρεται με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο κατά του προέδρου των ΗΠΑ), λέγοντας:
«Ο Lindsey Graham αναζητώντας δημοσιότητα δήλωσε ψευδώς πως είπα ότι υπάρχει ηθική αντιστοιχία ανάμεσα στην Κου Κλουξ Κλαν, τους νεοναζί και τους υποστηρικτές της υπεροχής των λευκών με ανθρώπους όπως η 32χρονη γυναίκα που χτυπήθηκε θανάσιμα το Σάββατο από το αυτοκίνητο του ρατσιστή. Ένα τόσο αηδιαστικό ψέμα».
«Απλούστατα δεν μπορεί να ξεχάσει το εκλογικό φιάσκο του», συνέχισε ο πρόεδρος, αναφερόμενος πιθανόν στην υποψηφιότητα του Lindsey Graham στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικανών για το προεδρικό χρίσμα στις εκλογές του 2016.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης