Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Στα υψηλότερο σημείο του έτους ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Αύγουστο του 2017

tags :
ΗΠΑ: Στα υψηλότερο σημείο του έτους ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Αύγουστο του 2017
Η έκθεση του Πανεπιστημιόυ του Μίτσιγκαν που δημοσιοποιήθηκε σήμερα 18 Αυγούστου 2017, περιλαμβάνει ελάχιστες συνεντεύξεις μετά τα γεγονότα στο Charlottesville το Σαββατοκύριακο 12-13 Αυγούστου 2017
Ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης τον Αύγουστο του 2017 έφθασε στο υψηλότερο σημείο για το έτος, ωστόσο σύμφωνα με την έκθεση, οι επιπτώσεις από τα επεισόδια του Charlottesville σίγουρα θα επηρεάσουν την τελική αποτίμηση για το μήνα.
Η έκθεση του Πανεπιστημιόυ του Μίτσιγκαν που δημοσιοποιήθηκε σήμερα 18 Αυγούστου 2017, περιλαμβάνει ελάχιστες συνεντεύξεις μετά τα γεγονότα στο Charlottesville το Σαββατοκύριακο 12-13 Αυγούστου 2017, οπότε είναι αδύνατο να εκτιμηθεί πόσο θα επηρεάσει το δείκτη καταναλωτικής εμπιστοσύνης.
Στην προκαταρκτική αυτή εκτίμηση ο δείκτης καταναλωτικής εμπιστοσύνης των ΗΠΑ αυξήθηκε σε 97,6% τον Αύγουστο, πιο πάνω από το 93,4% τον Ιούλιο 2017.
"Μια πολύ πιθανή πτώση για το υπόλοιπο του Αυγούστου, είναι πιθανό να αντιστρέψει τη βελτίωση των οικονομικών προσδοκιών που καταγράφηκαν σε όλες τις πολιτικές σχέσεις των ΗΠΑ στις αρχές Αυγούστου 2017", δήλωσε ο επικεφαλής οικονομολόγος της έρευνας.
"Επιπλέον, οι συνέπειες από το Charlottesville είναι πιο πιθανό να αποδυναμώσουν τις οικονομικές προσδοκίες των Ρεπουμπλικάνων", κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης