Τελευταία Νέα
Διεθνή

Iσπανία: Πιθανόν ζει και διαφεύγει της σύλληψης ο οδηγός του βαν, δηλώνουν οι αρχές

Iσπανία: Πιθανόν ζει και διαφεύγει της σύλληψης ο οδηγός του βαν, δηλώνουν οι αρχές
H ισπανική αστυνομία διέψευσε  δημοσιεύματα των ΜΜΕ κατά τα οποία ο δράστης σκοτώθηκε στο Καμπρίλς
Πιθανόν να είναι ακόμη ζωντανός και να διαφεύγει τη σύλληψη το άτομο που οδηγούσε το φορτηγάκι, το οποίο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Βαρκελώνη, σκοτώνοντας 13 ανθρώπους και τραυματίζοντας σχεδόν 100, όπως έκανε γνωστό η ισπανική αστυνομία, διαψεύδοντας δημοσιεύματα των ΜΜΕ κατά τα οποία ο δράστης σκοτώθηκε στο Καμπρίλς.
Ο επικεφαλής της αστυνομίας της Καταλονίας, Josep Lluis Trapero, σε δηλώσεις του χθες, Παρασκευή (18/8) ανέφερε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μεταξύ των πέντε ανθρώπων που σκοτώθηκαν.
Όπως δήλωσε σε τηλεοπτικό δίκτυο της περιοχής «παραμένει πιθανό αλλά, αντίθετα με όσα ξέραμε πριν από τέσσερις ώρες, αποδυναμώνεται».
Σημειώνεται ότι ο οδηγός εγκατέλειψε το φορτηγάκι και διέφυγε την Πέμπτη, αφού πρώτα έπεσε πάνω σε περιπατητές στη Las Ramblas, που είναι ο πιο γνωστός δρόμος της Βαρκελώνης, προκαλώντας το θάνατο 13 ατόμων και τον τραυματισμό δεκάδων.
Πάντως, χθες, (18/8) είχε γίνει γνωστό πως ο δράστης της επίθεσης στη Βαρκελώνη, ο οποίος οδήγησε το βαν πάνω στο πλήθος, είναι νεκρός και μάλιστα ήταν μεταξύ των τους πέντε ανδρών που σκοτώθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις στην παραλιακή πόλη Καμπρίλς, στην οποία οι τρομοκράτες έριξαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε ανθρώπους στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης