Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Δεν είναι πλέον ειδικός σύμβουλος του Trump o δισεκατομμυριούχος Carl Icahn

ΗΠΑ: Δεν είναι πλέον ειδικός σύμβουλος του Trump o δισεκατομμυριούχος Carl Icahn
Τι αναφέρει ο 81χρονος Carl Icahn, ο οποίος ορίστηκε τον Δεκέμβριο «ειδικός σύμβουλος» του προέδρου των ΗΠΑ, σε επιστολή του προς τον D. Trump, την οποία και ανήρτησε στον ιστότοπό του
Τον ρόλο του ειδικού συμβούλου του αμερικανού προέδρου, D. Trump, για θέματα απορρύθμισης της οικονομίας, γνωστοποίησε ότι πλέον  αποποιείται ο δισεκατομμυριούχος, Carl Icahn.
Ο 81χρονος Carl Icahn, ο οποίος ορίστηκε τον Δεκέμβριο «ειδικός σύμβουλος» του προέδρου των ΗΠΑ, σε επιστολή του προς τον D. Trump, την οποία και ανήρτησε στον ιστότοπό του,  επικαλέστηκε για να εξηγήσει την αποχώρησή του τον διορισμό ενός άλλου προσώπου, της Neomi Rao, ως «διευθύντριας για θέματα απορρύθμισης», κάτι που επικυρώθηκε από την αμερικανική Γερουσία τον Ιούλιο.
«Αντίθετα με όσα υπαινίχθηκαν κάποιοι από τους Δημοκρατικούς που σας αντιπολιτεύονται, δεν απέκτησα ποτέ πρόσβαση σε πληροφορίες που δεν ήσαν δημόσιες, ούτε επωφελήθηκα της θέσης μου», διαβεβαίωσε στην επιστολή του ο Carl Icahn, προσθέτοντας ότι επ' ουδενί θεωρεί ότι κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπήρξε οποιαδήποτε «σύγκρουση συμφερόντων».
«Μολοντούτο αποφάσισα να τερματίσω τη συνεργασία μας, με την έγκρισή σας, διότι δεν θα επιθυμούσα οι κομματικές συγκρούσεις να επισκιάσουν την κυβέρνησή σας ή το σημαντικό έργο της κυρίας Rao», συμπλήρωσε ο Carl Icahn.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης