Τελευταία Νέα
Διεθνή

Davis (Μ. Βρετανία): Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα δημοσιοποιήσει πέντε έγγραφα για το Brexit

Davis (Μ. Βρετανία): Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα δημοσιοποιήσει πέντε έγγραφα για το Brexit
Ti δήλωσε ο αρμόδιος για το Brexit υπουργός, David Davis
Πέντε νέα έγγραφα για τις διαπραγματευτικές θέσεις της Βρετανίας όσον αφορά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα δημοσιοποιήσει τις επόμενες ημέρες η βρετανική κυβέρνηση, όπως δήλωσε ο αρμόδιος για το Brexit υπουργός, David Davis.
«Τις ερχόμενες ημέρες θα εξηγήσουμε τη σκέψη μας ακόμη περισσότερο, με πέντε νέα έγγραφα -- όλα είναι μέρος της εργασίας που κάνουμε για να προωθήσουμε τις συνομιλίες, και να διασφαλίσουμε πως μπορούμε να καταδείξουμε χωρίς αμφιβολία ότι έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο σε θέματα της αποχώρησης έως τον Οκτώβριο έτσι ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στις συζητήσεις για τη μελλοντική μας σχέση», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Independent.
Στο μεταξύ, πληροφορίες που δημοσιεύονται σε μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως οι συνομιλίες Βρετανίας-ΕΕ για μια εμπορική συμφωνία μπορεί και να καθυστερήσουν και μάλιστα, νωρίτερα μέσα στην μία εβδομάδα οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι διαπραγματεύσεις για μακροπρόθεσμη εμπορική συμφωνία μεταξύ Βρετανίας και ΕΕ ίσως καθυστερήσουν μέχρι τον Δεκέμβριο.
Σημειώνεται ότι οι συνομιλίες Βρετανίας και ΕΕ ξεκίνησαν επίσημα στις 19 Ιουνίου και προγραμματίζεται η ολοκλήρωσή τους μέχρι τα τέλη Μαρτίου 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης