Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αζερμπαϊτζάν: Οι αρχές δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ανεξάρτητου πρακτορείου ειδήσεων

Αζερμπαϊτζάν: Οι αρχές δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του ανεξάρτητου πρακτορείου ειδήσεων
Oι αρχές του Αζερμπαϊτζάν δέσμευσαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς του μόνου ανεξάρτητου πρακτορείου ειδήσεων της χώρας, του Turan
Τους τραπεζικούς λογαριασμούς του μόνου ανεξάρτητου πρακτορείου ειδήσεων της χώρας, του Turan, δέσμευσαν  οι αρχές του Αζερμπαϊτζάν και πλέον, ο κίνδυνος να οδηγηθεί σε λουκέτο είναι υπαρκτός, σύμφωνα με όσα  δήλωσε ο διευθυντής του στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Όπως δήλωσε ο διευθυντής του πρακτορείου ειδήσεων, ο Mehman Aliyev, «οι τραπεζικοί μας λογαριασμοί δεσμεύτηκαν και το Turan κινδυνεύει να κλείσει ανά πάσα στιγμή».
Πρόκειται για απόφαση που εντάσσεται στο πλαίσιο μιας έρευνας για ανεξόφλητες φορολογικές οφειλές του πρακτορείου ύψους περίπου 19.000 ευρώ, κάτι που ο  διευθυντής του πρακτορείου ειδήσεων, ο Mehman Aliyev, χαρακτήρισε ψευδές.
Πάντως, το «πάγωμα» των λογαριασμών του πρακτορείου ειδήσεων κατήγγειλε η μη κυβερνητική οργάνωση Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Human Rights Watch, HRW), σημειώνοντας  ότι πρόκειται για μια «νέα περίπτωση βάρβαρης καταστολής των επικριτικών μέσων ενημέρωσης» εκ μέρους της κυβέρνησης του Αζερμπαϊτζάν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης