Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Merkel δεσμεύεται να εξαντλήσει την 4ετή θητεία της, εάν επανεκλεγεί στην καγκελαρία (24/9)

tags :
H Merkel δεσμεύεται να εξαντλήσει την 4ετή θητεία της, εάν επανεκλεγεί στην καγκελαρία (24/9)
«Εάν εκλεγώ για άλλη μια φορά και κερδίσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, τότε πολύ καθαρά λέω ότι θα παραμείνω και τα τέσσερα χρόνια στην καγκελαρία», ξεκαθάρισε η Merkel
Την υπόσχεση, πως θα εξαντλήσει την τετραετή θητεία της στην καγκελαρία εάν επανεκλεγεί στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου έδωσε η Angela Merkel σε συνέντευξή της σήμερα (20/8) στο RTL, όπου απάντησε και σε ερωτήσεις του κοινού. 
«Εάν εκλεγώ για άλλη μια φορά και κερδίσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, τότε πολύ καθαρά λέω ότι θα παραμείνω και τα τέσσερα χρόνια στην καγκελαρία», ξεκαθάρισε η Angela Merkel.
Όσον αφορά στο θέμα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Γερμανίδα καγκελάριος βρέθηκε σε θέση άμυνας ενώ παραδέχθηκε, πως η κυβέρνησή της ήταν επιεικής με τις κατασκευάστριες εταιρείες στο θέμα της εκπομπής ρύπων.
Όπως ήταν αναμενόμενο η Γερμανίδα καγκελάριος αναφέρθηκε και στην Τουρκία, χαρακτηρίζοντας «απολύτως ατυχή» την προτροπή Erdogan στους Τούρκους της Γερμανίας να καταψηφίσουν τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στις εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου.
Επίσης τόνισε, πως άλλαξε στάση απέναντι στην Άγκυρα μετά τις συλλήψεις Γερμανών πολιτών από τις γερμανικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης