Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε συστράτευση για την υλοποίηση της προεκλογικής ατζέντας του Trump καλεί ο Bannon

Σε συστράτευση για την υλοποίηση της προεκλογικής ατζέντας του Trump καλεί ο Bannon
Ο Bannon έστρεψε τα «πυρά» του στους πιο μετριοπαθείς συμβούλους του Trump, όπως ο Gary Cohn
Να υπερασπιστούν με σθένος τις προτεραιότητες και το προεκλογικό πρόγραμμα του Donald Trump καλεί τους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής του Αμερικανού προέδρου, Steνe Bannon.  
Τους ζήτησε, σε συνέντευξή του, να υποστηρίξουν με ενθουσιασμό  τις προτεραιότητες του Trump για τους φόρους, το εμπόριο και τη χρηματοδότηση ενός τεράστιου συνοριακού τείχους με το Μεξικό. 
«Αν αυτό συμβεί όλα θα κυλήσουν ομαλά», σημείωσε, «φωτογραφίζοντας» τους πλέον μετριοπαθείς βουλευτές των Ρεπουμπλικάνων.
Σε διαφορετική περίπτωση τους προειδοποίησε, πως θα αντιμετωπίσουν την οργή της εκλογικής βάσης, που εξέλεξε τον Trump στην προεδρία. 
«Αν το  Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στο Καπιτώλιο συνταχθεί με τον πρόεδρο και τα σχέδιά του, όλα θα είναι υπέροχα και θα είμαστε μία μεγάλη ευτυχισμένη οικογένεια», είπε ο Bannon.
Ωστόσο έσπευσε να τονίσει, πως δεν αναμένεται τέτοια συστράτευση ενώ χαρακτήρισε αναγκαία μάχη για τις προτεραιότητες του Αμερικανού προέδρου την αντιπαράθεση που σοβεί στους κόλπους του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.  
Ο Bannon έστρεψε τα «πυρά» του στους πιο μετριοπαθείς συμβούλους του Trump, όπως ο Gary Cohn κάνοντας λόγο για αναντιστοιχία της βάσης που εξέλεξε τον Αμερικανό πρόεδρο με τους συμβούλους του.
«Καμία διοίκηση στην ιστορία δεν έχει διαχωριστεί τόσο από μόνη της για την κατεύθυνση για το πού πρέπει να ακολουθήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Bannon επισήμανε ότι, η εκλογική βάση του Trump είναι απογοητευμένη από την ατζέντα των Ρεπουμπλικάνων στο Κογκρέσο, λέγοντας πως διαφέρει κατά πολύ από εκείνη του Αμερικανού προέδρου.
«Οι εντάσεις στο Λευκό Οίκο είναι διαφορετικές από τις εντάσεις στη χώρα.
Είναι ακόμα μια διαιρεμένη χώρα.
Το 50% των Αμερικανών δεν υποστήριξε τον πρόεδρο Trump.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους δεν υποστηρίζουν την πολιτική του με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή », δήλωσε ο Bannon.
Προειδοποίησε επίσης ότι και οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί δεν δίνουν αρκετή προσοχή στους εργαζόμενους σε όλη τη χώρα.
Να σημειωθεί ότι, αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως ο πρώην κορυφαίος σύμβουλος του Trump θα είναι πιο χρήσιμος για τον Αμερικανό πρόεδρο εκτός Λευκού Οίκου, παρά εντός.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, την επίσημη επιστροφή του Bannon στον διαδικτυακό τόπο Breitbart χαιρέτισε ο ίδιος ο Αμερικανός πρόεδρος.
Ο Trump χαρακτήρισε τον Bannon ως μία σκληρή και δυναμική φωνή, που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα μέσα ενημέρωσης που μεταδίδουν «ψεύτικές ειδήσεις».

www.bankignnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης