Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Deutsche Bank εξετάζει την επέκταση των υπηρεσιών διαχείρισης πλούτου στο Λονδίνο

tags :
Η Deutsche Bank εξετάζει την επέκταση των υπηρεσιών διαχείρισης  πλούτου στο Λονδίνο
Η Ασία και οι πλούσιοι πελάτες της, τονίζουν την ανάγκη η γερμανική τράπεζα να ρίξει βάρος στην ιδιωτική τραπεζική στο Λονδίνο
Να αυξήσει σημαντικά τον αριθμό των τραπεζικών στελεχών, που απασχολεί στο Λονδίνο επιδιώκει η Deutsche Bank, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της τράπεζας για τις υπηρεσίες διαχείρισης πλούτου στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.
Παρά την ύπαρξη χιλιάδων εργαζομένων στην τράπεζα του Λονδίνου, η Deutsche Bank έχει λιγότερα από δέκα τραπεζικά στελέχη που επικεντρώνονται στις υπηρεσίες διαχείριση πλούτου στη Βρετανία και ο Peter Hinder δήλωσε στο Reuters ότι πρέπει να καλυφθεί αυτό το κενό στην τραπεζική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.
«Η Βρετανία ή η περιοχή του Λονδίνου είναι σαν ένας μαγνήτης για πλούτο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Hinder σε συνέντευξή του.
Η αβεβαιότητα σχετικά με τη μελλοντική πρόσβαση της Βρετανίας στην ΕΕ σημαίνει ότι η Deutsche Bank έχει αυξήσει την παρουσία της στη Φρανκφούρτη.
Ωστόσο η Ασία και οι πλούσιοι πελάτες της, τονίζουν την ανάγκη η γερμανική τράπεζα να ρίξει βάρος στην ιδιωτική τραπεζική στο Λονδίνο.
«Βλέπουμε αυξανόμενες εισροές από την Ασία, για παράδειγμα Κινέζους πελάτες», είπε ο Hinder.
«Ταιριάζουν απόλυτα με το Λονδίνο γιατί μιλούν αγγλικά και γνωρίζουν το αγγλοσαξονικό δίκαιο λόγω της προηγούμενης βρετανικής διοίκησης του Χονγκ Κονγκ. Υπάρχουν πολλά οφέλη που δεν θα εξαφανιστούν με τo Brexit», τόνισε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης