Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σίγουρη η Βρετανία για μετάβαση στη β’ φάση των συζητήσεων για το Brexit

Σίγουρη η Βρετανία για μετάβαση στη β’ φάση των συζητήσεων για το Brexit
Η Βρετανία είναι σίγουρη ότι οι συνομιλίες της με την Ε.Ε. σημειώνουν ικανοποιητική πρόοδο, δήλωσε εκπρόσωπος της Theresa May
Η Βρετανία είναι σίγουρη ότι οι συνομιλίες της με την Ε.Ε. σημειώνουν ικανοποιητική πρόοδο, ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν σε μια δεύτερη φάση των διαπραγματεύσεων για να συζητήσουν τη μελλοντική τους εταιρική σχέση μέχρι τον Οκτώβριο, δήλωσε σήμερα (21/8/2017) εκπρόσωπος της βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
O εκπρόσωπος δήλωσε επίσης σε δημοσιογράφους ότι η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει έναν «αριθμό προηγούμενων» στις προτάσεις της σχετικά με τον τρόπο επίλυσης οποιωνδήποτε μελλοντικών διαφορών μετά την αποχώρηση της Βρετανίας από τη δικαιοδοσία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, τον Μάρτιο του 2019.
«Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε σημειώσει ικανοποιητική πρόοδο μέχρι τον Οκτώβριο ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε τις συνομιλίες στην επόμενη φάση», συνέχισε.
«Αυτός είναι ο στόχος μας και είμαστε σίγουροι ότι εργαζόμαστε με καλό ρυθμό και ότι θα μπορέσουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο…
Η πρωθυπουργός πιστεύει ότι και οι δύο πλευρές πρέπει να επιδείξουν μια δυναμική και ευέλικτη προσέγγιση σε κάθε γύρο των διαπραγματεύσεων», κατέληξε ο εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης