Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επιθέσεις εναντίον της συζύγου του από υποστηρικτές του Erdogan καταγγέλλει ο Γερμανός ΥΠΕΞ

tags :
Επιθέσεις εναντίον της συζύγου του από υποστηρικτές του Erdogan καταγγέλλει ο Γερμανός ΥΠΕΞ
"Όταν ο αρχηγός ενός κράτους αρχίζει τέτοιες προσωπικές επιθέσεις, υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν κι εκείνοι προσωπικές παρενοχλήσεις"
Προσωπικές απειλές υποστηρικτών του Τούρκου προέδρου, Tayipp Erdogan, εναντίον της συζύγου του κατήγγειλε ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Sigmar Gabriel, κλιμακώνοντας την κριτική του εναντίον του πρώτου.
Εξάλλου, προ ημερών ο Erdogan επιτέθηκε εναντίον του GabrielQ "Ποιος είστε εσείς, για να απευθύνεστε στον Πρόεδρο της Τουρκίας; Να γνωρίζετε τα όριά σας! Πόσο καιρό βρίσκεστε στην πολιτική;".
Σύμφωνα με την Bild, o Γερμανός ΥΠΕΞ δήλωσε χθες το βράδυ σε προεκλογική εκδήλωση στο Λούντβιχσχάφεν, ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο άγνωστοι άφησαν απειλητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή του οδοντιατρείου της συζύγου του.
"Κάποιοι προφανώς παρακινούνται και επιχειρούν να ενοχλούν και να επιβαρύνουν την σύζυγό μου. 
Όταν ο αρχηγός ενός κράτους αρχίζει τέτοιες προσωπικές επιθέσεις, υπάρχουν δυστυχώς άνθρωποι που θεωρούν ότι έχουν το δικαίωμα να προβαίνουν κι εκείνοι προσωπικές παρενοχλήσεις", κατέληξε ο σοσιαλδημοκράτης πολιτικός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης