Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο Kim Jong un έχει αρχίσει να σέβεται τις ΗΠΑ – Το τείχος με το Μεξικό θα κτιστεί

tags :
Trump: Ο Kim Jong un έχει αρχίσει να σέβεται τις ΗΠΑ – Το τείχος με το Μεξικό θα κτιστεί
Δριμεία επίθεση του προέδρου των ΗΠΑ στα αμερικανικά media
Την θέση ότι η επιθετική ρητορική που ακολούθησε κατά της Βόρειας Κορέας απέδωσε διατύπωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump μιλώντας σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στο Φοίνιξ της Αριζόνα.
«Κάποιοι είπαν ότι αντέδρασα πολύ σκληρά.
Δεν ήταν αρκετά σκληρά.
Σέβομαι το γεγονός ότι ο Kim Jong un έχει αρχίσει να μας σέβεται.
Και ίσως, μάλλον όχι, αλλά ίσως μπορεί να βγει κάτι θετικό» είπε ο Trump, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τη διακυβέρνηση του.
Απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για την τοποθέτηση του αναφορικά με τα επεισόδια μεταξύ ακροδεξιών και αντιρατσιστών, ο Trump απέδωσε τις αντιδράσεις στα ΜΜΕ.
«Δεν είπα ότι σας αγαπώ επειδή είστε μαύροι ή σας αγαπώ επειδή είστε λευκοί.
Αγαπώ όλους τους ανθρώπους αυτής της χώρας» τόνισε ο Trump, ο οποίος επιτέθηκε στα ΜΜΕ για το πώς κάλυψη τα γεγονότα στη Βιρτζίνια.
«Είναι μη έντιμοι άνθρωποι.
Είναι κακοί.
Πιστεύω ότι πραγματικά δεν συμπαθούν την χώρα μας.
Οι μόνοι άνθρωποι που δίνουν βήμα σε αυτές τις ομάδες μίσους είναι τα media» υποστήριξε ο Trump, ο οποίος αναφέρθηκε και στο τείχος με το Μεξικό υποστηρίζοντας ότι θα το κτίσει ακόμα και αν θα πρέπει να «κλείσει» την κυβέρνηση.
«Εάν χρειαστεί θα κλείσουμε την κυβέρνηση, για να κτίσουμε το τείχος.
Θα το κτίσουμε το τείχος.
Ο Αμερικανικός λαός ψήφισε για έλεγχο της μετανάστευσης.
Θα το αποκτήσουμε αυτό το τείχος» τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος υπογράμμισε πως εξετάζει να βάλει τέλος στην εμπορική συμφωνία με το Μεξικό και τον Καναδά και να επαναδιαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία.
Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το ότι το ελεγχόμενο από τους Ρεπουμπλικάνους Κογκρέσο δεν κατάφερε να εγκρίνει την κατάργηση του Obamacare και τη θεσμοθέτηση ενός νέου συστήματος υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης