Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Η Volkswagen ανακαλεί επιπλέον 1,82 εκατ. οχήματα λόγω προβλημάτων στις αντλίες καυσίμου

Κίνα: Η Volkswagen ανακαλεί επιπλέον 1,82 εκατ. οχήματα λόγω προβλημάτων στις αντλίες καυσίμου
Η γερμανική εταιρεία θα ξεκινήσει τη διαδικασία αντικατάστασης των αντλίων από τις 25 Δεκεμβρίου 2017
Σε νέο κύκλο ανάκλησης οχημάτων, αυτή τη φορά στην Κίνα, αναμένεται να προχωρήσει η Volkswagen, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/9) η μεγαλύτερη εταιρεία παρακολούθησης καταναλωτών στη χώρα, με τη γερμανική εταιρεία να δέχεται νέο πλήγμα, στον απόηχο του σκανδάλου "Dieselgate".
Ειδικότερα, η Volkswagen, μαζί με τις SAIC Volkswagen και FAW Volkswagen αναμένεται να ακαλέσουν συνολικά 1,82 εκατ. οχήματα στη χώρα, λόγω ελλαττωματικής αντλίας καυσίμου, με τη χρονολογία κατασκευής των οχημάτων να αφορά το διάστημα 2007 με 2015.
Σημειώνεται ότι το σχετικό πρόβλημα είνια πιθανό να προακλέσει σβήσιμο του κινητήρα, λόγω βλάβης των ηλεκτρονικών στην αντλία καυσίμου.
Οι εταιρείες αναμένεται να αντικαταστήσουν τις μονάδες ελέγχου της αντλίας καυσίμων δωρεάν, με την διαδικασία να ξεκινάει από τις 25 Δεκεμβρίου του 2017.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο, η Volkswagen είχει ανακαλέσει σχεδόν 680.000 οχήματα Audi από την Κίνα, εξαιτίας ελαττωμάτων στην αντλία ψύξης, γεγονός που θα μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά στον κινητήρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης