Διεθνή

Η εφαρμογή WhatsApp του Facebook θα χρεώνει τις εταιρείες που θα χρησιμοποιούν τις καινούργιες υπηρεσίες του

Η εφαρμογή WhatsApp του Facebook θα χρεώνει τις εταιρείες που θα χρησιμοποιούν τις καινούργιες υπηρεσίες του
Η δωρεάν εφαρμογή WhatsApp Business επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να στέλνουν ερωτήσεις σε πελάτες ή να τους στέλνουν ενημερώσεις
Η εφαρμογή WhatsApp του Facebook θα χρεώνει τις εταιρείες που θα χρησιμοποιούν τις καινούργιες υπηρεσίες του, αντικατοπτρίζοντας μία διαφορετική προσέγγιση στη δημιουργία εσόδων από άλλες υπηρεσίες, τα οποία θα βασίζονται στη διαφήμιση.
Το Facebook έτσι ίσως αρχίζει να κάνει απόσβεση μερικά από τα 22 δισ. δολάρια που επένδυσε για να αγοράσει την υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp πριν από τρία χρόνια.
Το WhatsApp θα χρεώνει τις εταιρείες που θα χρησιμοποιήσουν μελλοντικές υπηρεσίες από δύο μέχρι τώρα δωρεάν επιχειρηματικά εργαλεία που άρχισαν να δοκιμάζουν αυτό το καλοκαίρι.
Τα νέα εργαλεία βοηθούν από μικρές επιχειρήσεις μέχρι αεροπορικές εταιρείες, να επικοινωνούν με τους πελάτες μέσω της εφαρμογής.
Η δωρεάν εφαρμογή WhatsApp Business επιτρέπει στις μικρές επιχειρήσεις να στέλνουν ερωτήσεις σε πελάτες ή να τους στέλνουν ενημερώσεις.
Οι μεγαλύτερες εταιρείες μπορούν να κάνουν το ίδιο με ένα άλλο δωρεάν εργαλείο που τους επιτρέπει να συνδέονται απευθείας στην πλατφόρμα WhatsApp.
Το WhatsApp αναπτύσσει επίσης προφίλ για επιχειρήσεις, έτσι ώστε το 1 δισεκατομμύριο χρήστες του, να μπορούν καθημερινά να συνδιαλλάσσονται μεταξύ τους, από χρήστες μέχρι επιχειρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης