Τελευταία Νέα
Διεθνή

Gentiloni (πρωθ. Ιταλίας): Η oικονομία ανέκαμψε σημαντικά και επέστρεψαν 900 χιλιάδες θέσεις εργασίας

Gentiloni (πρωθ. Ιταλίας): Η oικονομία ανέκαμψε σημαντικά και επέστρεψαν 900 χιλιάδες θέσεις εργασίας
O ιταλός πρωθυπουργός έκανε αυτές τις δηλώσεις στη Διεθνής Έκθεση του Μπάρι
Για ανάκαμψη της ιταλικής οικονομίας και σημαντική μείωση της ανεργίας έκανε λόγο ο ιταλός πρωθυπουργός Paolo Gentiloni στη Διεθνής Έκθεση του Μπάρι «ξέρουμε ότι δεν έχουμε αφήσει πίσω μας όλες τις δυσκολίες».
«Η Ιταλία, τώρα, είναι σε πιο ευνοϊκή θέση για να αντιμετωπίσει τις διάφορες κοινωνικές κρίσεις, επεσήμανε ο Ιταλός πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «μέσα σε τρία χρόνια ξανακερδίσαμε 900.000 θέσεις εργασίας».
Οπως υποστήριξε η απασχόληση, στη χώρα του, επέστρεψε στο επίπεδο του 2008, ενώ αναφερόμενος στον επόμενο κρατικό προϋπολογισμό τόνισε πως «από τη μία θα έχει ως στόχο την στήριξη της ανάπτυξης και της απασχόλησης, και από την άλλη θα περιέχει μέτρα για τη μείωση του ελλείμματος και του δημόσιου χρέους».
«Η χώρα μας πετυχαίνει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, κυρίως στους τομείς του τουρισμού και των εξαγωγών», υπογράμμισε ο Gentiloni και ευχήθηκε μέσα σε αυτήν τη θετική συγκυρία να αυξηθούν και οι επενδύσεις στις περιφέρειες της Κάτω Ιταλίας, οι οποίες πάσχουν από χρόνια προβλήματα ανεργίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης