Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3 ο τυφώνας Irma - Τουλάχιστον 3 οι νεκροί

ΗΠΑ: Υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3 ο τυφώνας Irma - Τουλάχιστον 3 οι νεκροί
Χωρίς ρεύμα 1.094.000 χιλιάδες κτίρια στην πολιτεία της Φλόριντα και άλλες 29 χιλιάδες στα νησιά Florida Keys στα ανοιχτά του Μαϊάμι
(upd3) Υποβαθμίστηκε στην κατηγορία 3 ο τυφώνας Irma, αν και εξακολουθεί να είναι επικίνδυνος, όπως προειδοποιούν οι Αμερικανοί μετεωρολόγοι, σημειώνοντας ότι πλέον μετακινείται κατά μήκος των δυτικών ακτών της Φλόριντας
Στο μεταξύ, σε τουλάχιστον 3 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τροχαία δυστυχήματα στην Φλόριντα, όπου σαρώνει ο τυφώνας Orma στο πέρασμά του.
Πρόκειται για τροχαία που σημειώθηκαν στο νότιο και δυτικό τμήμα της πολιτείας και εκτιμάται πως προκλήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους και τις σφοδρές βροχοπτώσεις.
Έτσι, τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα, ενώ νεκρή είναι και μια αστυνομικός από σε μετωπική σύγκρουση οχημάτων κοντά στην πόλη Σεϊρασότα, στο δυτικό τμήμα της Φλόριντας, όπου σκοτώθηκε επίσης και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου.

Νωρίτερα το bankingnews έγραφε:

O αριθμός των σπιτιών και των καταστημάτων χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα άγγιζε το 1,1 εκατ. στη Φλόριντα την Κυριακή 10/9 το πρωί, καθώς ο τυφώνας Irma έπληττε ήδη το νότιο τμήμα της πολιτείας, μεταδίδει το Reuters.

H εταιρία Florida Power & Light (FPL), η μεγαλύτερη εταιρία ενέργειας στη Φλόριντα ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ότι 1.094.000 χιλιάδες πελάτες της δεν είχαν ρεύμα την Κυριακή 10/9 το πρωί.
Παράλληλα, η εταιρία Keys Energy Services, που εξυπηρετεί τα νησιά Florida Keys στα ανοιχτά του Μαϊάμι ανέφερε με τη σειρά της ότι 29 χιλιάδες κτίρια δεν είχαν ρεύμα νωρίτερα την Κυριακή 10/9.
Ο τυφώνας Irma που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα Florida Keys, συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 215 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τους μετεωρολόγους.

(Πρώτη ενημέρωση 18:01, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης