Τελευταία Νέα
Διεθνή

Schulz: Αδιαπραγμάτευτοι οι όροι για τη συμμετοχή του SPD σε οποιοδήποτε κυβερνητικό συνασπισμό

Schulz: Αδιαπραγμάτευτοι οι όροι για τη συμμετοχή του SPD σε οποιοδήποτε κυβερνητικό συνασπισμό
"Mια κυβέρνηση του SPD θα εφαρμόσει αυτά τα σχέδια, είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο για εμένα", τόνισε ο ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας, M. Schulz
Tο SPD  δεν θα συμμετάσχει σε οποιοδήποτε κυβερνητικό συνασπισμό μετά τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου,  εκτός κι αν υπάρξουν εγγυήσεις στα θέματα της παροχής δίκαιων μισθών, της δωρεάν εκπαίδευσης, της προστασίας των συντάξεων αλλά και μια δέσμευση υπέρ μιας δημοκρατικής Ευρώπης, ξεκαθάρισε σήμερα ο  ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών της Γερμανίας, M. Schulz.
Ο ίδιος σήμερα τους όρους για τη συμμετοχή του κόμματός του σε οποιοδήποτε συνασπισμό, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του SPD, το οποίο βρίσκεται πίσω από τους συντηρητικούς της A. Merkel  με διαφορά 13 ποσοστιαίων μονάδων, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου Emnid που δημοσιεύτηκε χθες, εξασφαλίζοντας ποσοστό 24%.
O M. Schulz τόνισε ότι «συγκεκριμένες πολιτικές που θα διασφαλίζουν δίκαιους μισθούς, καλά σχολεία, εγγυημένες συντάξεις και μια δημοκρατική Ευρώπη υπέρ της ειρήνης- αυτά υπόσχομαι» και πρόσθεσε «μια κυβέρνηση του SPD θα εφαρμόσει αυτά τα σχέδια.
Είναι κάτι το αδιαπραγμάτευτο για εμένα. Για αυτό ακριβώς θέλω να εκλεγώ καγκελάριος της Γερμανίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης