Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wells Fargo: Επιβραδύνεται ο δανεισμός στο γ’ τρίμηνο του 2017 - Μείωση σε αυτοκίνητα, εμπορικά ακίνητα

tags :
Wells Fargo: Επιβραδύνεται ο δανεισμός στο γ’ τρίμηνο του 2017 - Μείωση σε αυτοκίνητα, εμπορικά ακίνητα
Η μείωση θα αντισταθμιστεί εν μέρει από την αύξηση των μη συμβατικών στεγαστικών δανείων πρώτης υποθήκης 
Επιβράδυνση θα καταγράψει κατά το γ’ τρίμηνο του 2017 ο δανεισμός στη Wells Fargo & Co, λόγω της μείωσης των δανείων για αυτοκίνητα και εμπορικά ακίνητα και της αντασφάλισης του χαρτοφυλακίου στεγαστικών δανείων χαμηλού κινδύνου, σύμφωνα με μια σημερινή (12/9/2017) παρουσίαση της εταιρείας.
Η τρίτη μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα ανακοίνωσε επίσης ότι αυτές οι μειώσεις θα αντισταθμιστούν εν μέρει από την αύξηση των μη συμβατικών στεγαστικών δανείων πρώτης υποθήκης.
Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας, Tim Sloan, δήλωσε αργότερα ότι η Wells Fargo αναμένει να αποκτήσει έναν μεγαλύτερο έλεγχο του κόστους σε σχέση με τα έσοδα, καθώς εργάζεται πάνω στην ανάκαμψη από ένα σκάνδαλο με τις πωλήσεις.
Ο Sloan δήλωσε ότι τα έξοδα θα αντιπροσωπεύσουν πιθανώς το 60% με 61% των εσόδων κατά το β’ εξάμηνο του 2017, ελαφρώς χαμηλότερα σε σχέση με τα δύο προηγούμενα τρίμηνα.
Ωστόσο, ο Sloan δήλωσε ότι η εκτίμηση των εξόδων δεν περιλαμβάνει «δυνητικά μη επαναλαμβανόμενα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων των λογικά πιθανών αλλά όχι ακόμη δεδουλευμένων δικαστικών εξόδων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης