Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρουσία Juncker η ετήσια συζήτηση των ευρωβουλευτών για την κατάσταση της ΕΕ την Τετάρτη 13/9

Παρουσία Juncker η ετήσια συζήτηση των ευρωβουλευτών για την κατάσταση της ΕΕ την Τετάρτη 13/9
Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα παρουσιάσουν τις προτεραιότητες που θέλουν να επιτύχουν οι χώρες της ΕΕ των 27 πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2019
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker θα συμμετάσχει την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στην ετήσια συζήτηση με τους ευρωβουλευτές για την κατάσταση της Ένωσης.
Παρουσία όλων των Επιτρόπων, η ολομέλεια του ΕΚ θα συζητήσει το μέλλον μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών.
Η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, η απασχόληση και η ανάπτυξη, η μετανάστευση και το διεθνές εμπόριο αναμένεται να είναι τα ζητήματα που θα τεθούν κατά τη διάρκεια της τρίωρης συζήτησης, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά στο www.soteu.eu.
Οι επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα παρουσιάσουν τις προτεραιότητες που θέλουν να επιτύχουν οι χώρες της ΕΕ των 27 πριν από τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2019 και θα προβούν σε απολογισμό των έως σήμερα επιτευγμάτων της τρέχουσας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ολόκληρη η συζήτηση, καθώς και οι δηλώσεις των επικεφαλής των πολιτικών ομάδων θα μεταδοθούν ζωντανά από το EP Live και το EbS+.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης