Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μαϊάμι: Περισσότερες από 50 συλλήψεις για λεηλασίες κατά τη διάρκεια του τυφώνα Irma έκαναν οι αρχές

Μαϊάμι: Περισσότερες από 50 συλλήψεις για λεηλασίες κατά τη διάρκεια του τυφώνα Irma έκαναν οι αρχές
Μεταξύ των υπόπτων για λεηλασίες είναι κι έξι άνδρες που συνελήφθησαν χθες (11/9) και κατηγορούνται ότι εισέβαλαν σε καταστήματα στο κέντρο του Μαϊάμι και έκλεψαν εμπορεύματα
Στη σύλληψη περισσοτέρων από 50 υπόπτων για λεηλασίες κατά τη διάρκεια του τυφώνα Irma προχώρησαν οι αρχές, μεταξύ αυτών 26 πρόσωπα που κατηγορούνται ότι διέρρηξαν ένα μονάχα κατάστημα της αλυσίδας Wal-Mart.
Οι δημοτικές αρχές προχώρησαν σε άρση του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας μεταξύ 7 το απόγευμα και 7 το πρωί σήμερα 12 Σεπτεμβρίου 2017, που είχε επιβληθεί από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. 
Επιπλέον, αξιωματικοί της αστυνομίας επισήμαναν ότι αστυνομικοί θα εργάζονται σε 12ωρες βάρδιες, όλο το 24ωρο, για να αποτρέψουν όποιες εγκληματικές ενέργειες.
«Είπα ότι δεν θα ανεχθούμε οποιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα ή λεηλασίες ή οποιονδήποτε αποπειραθεί να εκμεταλλευτεί τους συμπολίτες μας» δήλωσε ο υπαρχηγός της αστυνομίας σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε.
«Δεν αστειευόμουν», τόνισε.
Η διάρρηξη στο κατάστημα Wal-Mart έλαβε χώρα τη νύχτα του Σαββάτου, στο βόρειο τμήμα της πόλης του Μαϊάμι, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Μαϊάμι.
Μεταξύ των υπόπτων για λεηλασίες είναι κι έξι άνδρες που συνελήφθησαν χθες (11/9) και κατηγορούνται ότι εισέβαλαν σε καταστήματα στο κέντρο του Μαϊάμι και έκλεψαν εμπορεύματα όπως παπούτσια, τσάντες και φορητούς υπολογιστές.
Η αστυνομία του Μαϊάμι είχε πριν από λίγες ημέρες είχε αναρτήσει μια φωτογραφία από ένα κελί στο Facebook με ορισμένους από τους υπόπτους για λεηλασίες. 
Η λεζάντα έγραφε:
«Σκέφτεστε να κάνετε λεηλασίες; Ρωτήστε αυτούς τους άνδρες πώς κατέληξε (η απόπειρά τους). #stayindoors (μείνετε μέσα)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης