Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Verizon επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του δικτύου της οπτικών ινών στις ΗΠΑ

tags :
Η Verizon επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του δικτύου της οπτικών ινών στις ΗΠΑ
Τον Απρίλιο του 2017, η Verizon συμφώνησε να προμηθευτεί οπτικές ίνες  για τα επόμενα τρία χρόνια, αξίας τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων για να βελτιώσει τις υποδομές του δικτύου της
Η Verizon επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του δικού της δικτύου οπτικών ινών στις ΗΠΑ όπως έκανε γνωστό η εταιρεία σήμερα 14 Σεπτεμβρίου 2017, αφήνοντας τα σχέδια για την απόκτηση εταιρειών παρασκευής καλωδίων.
Η απόφαση αυτή έρχεται έναν χρόνο, μετά από την ανακοίνωση του CEO της εταιρείας ότι η απόκτηση εταιρειών παραγωγής καλωδίων, ήταν μία κίνηση "βιομηχανικής λογικής".
"Πήραμε υποθέτω, περίπου ένα χρόνο πριν, μία απόφαση να εξετάσουμε τις περιπτώσεις των εταιρειών καλωδίων.
Όμως οι υποδομές του δικτύου των οπτικών ινών δεν είναι εκεί ", δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας.
Τον Απρίλιο του 2017, η Verizon συμφώνησε να προμηθευτεί οπτικές ίνες  για τα επόμενα τρία χρόνια, αξίας τουλάχιστον 1 δισ. δολαρίων για να βελτιώσει τις υποδομές του δικτύου της.
Η Verizon εξαγόρασε την Yahoo αντί 4,48 δισ. δολαρίων το 2016 και στη συνέχεια τη συγχώνευσε τη Yahoo με την AOL για να σχηματίσει μία καινούργια εταιρία με την ονομασία Oath.
Η εταιρεία έχει προγραμματίσει περικοπές ύψους 10 δισ. δολαρίων για τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε λειτουργικά έξοδα, για να χρηματοδοτήσει την απόδοση μερισμάτων το 2022.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης