Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα CNBC: Ο Trump πιθανόν δεν θα τηρήσει καμία προεκλογική δέσμευση, το 2017

Έρευνα CNBC: Ο Trump πιθανόν δεν θα τηρήσει καμία προεκλογική δέσμευση, το 2017
Οι CFOs των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου δηλώνουν όλο και απαισιόδοξοι σχετικά με το ενδεχόμενο ο Trump να καταφέρει να περάσει εντός του 2017 πολλές από τις προεκλογικές του υποσχέσεις
Ο Donald Trump είναι έτοιμος να ολοκληρώσει το 2017 χωρίς να έχει καταφέρει να έχει εφαρμόσει σχεδόν καμία από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, σύμφωνα με νέα έρευνα του CNBC μεταξύ των οικονομικών διευθυντών μερικών από των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου.
Ειδικότερα, οι CFOs δηλώνουν ότι γίνονται όλο και πιο απαισιόδοξοι σχετικά με το εάν ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ θα καταφέρει να προωθήσει πολλά από τα βασικά θέματα της προεκλογικής του ατζέντα έως το τέλος του 2017.
Οι CFOs από μια ευρεία γκάμα βιομηχανιών ρωτήθηκαν κατά πόσο πιστεύουν ότι ο Trump θα μπορέσει να νομοθετήσει κάποια από τις έξι νομοθετικές προτεραιότητες της ατζέντας του και όλοι τους εμφανίστηκαν απαισιόδοξοι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μέχρι την λήξη του 2017.
Οι έξι νομοθετικοί τομείς αφορούν τη μεταρρύθμιση του Obamacare, την κατασκευή τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, τις υποδομές, τη φορολογική μεταρρύθμιση, τη μεταρρύθμιση του εταιρικού φόρου και τον επαναπατρισμό.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης