Τελευταία Νέα
Διεθνή

Skynews: Σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο θα οδηγηθεί ο 18χρονος που συνελήφθη στο λιμάνι του Ντόβερ

Skynews: Σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο θα οδηγηθεί ο 18χρονος που συνελήφθη στο λιμάνι του Ντόβερ
Ο συλληφθείς θεωρείται ύποπτος για την τρομοκρατική επίθεση, αλλά προς το παρόν η αστυνομία που έχει πάρει καταθέσεις από 45 μάρτυρες και διαθέτει 77 φωτογραφίες και βίντεο από το συμβάν, δεν δημοσιοποιεί άλλες λεπτομέρειες
Για τη σύλληψη ενός 18χρονου άνδρα στην περιοχή του λιμανιού στο Ντόβερ σε σχέση με τις βομβιστικές επιθέσεις στο Parsons Green, έχει ρεπορτάζ και το Skynews.
Από τη μητροπολιτική αστυνομία η σύλληψη περιγράφεται ως σημαντική, αλλά επισημαίνεται ότι "παρά το γεγονός ότι υπάρχει ικανοποίηση για την πρόοδο που έχει σημειωθεί, οι έρευνες συνεχίζονται και το επίπεδο τρομοκρατικής απειλής παραμένει υψηλό".
Ο συλληφθείς που θεωρείται ύποπτος για τρομοκρατική επίθεση, θα μεταφερθεί σε αστυνομικό τμήμα στο νότιο Λονδίνο.
Συνολικά 29 άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη που σημειώθηκε σε ώρα αιχμής το πρωί της Παρασκευής (15/9).
Ο επιθεωρητής της μητροπολιτικής αστυνομίας Neil Basu είπε ότι ο κόσμος θα πρέπει να παραμείνει σε επαγρύπνηση και συμπλήρωσε ότι τα πρόσθετα μέτρα ασφαλείας που τέθηκαν σε εφαρμογή μετά την έκρηξη, εξακολουθούν να είναι σε ισχύ.
"Αυτή η σύλληψη μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κινητοποίηση των αξιωματικών μας" ανέφερε χαρακτηριστικά.
"Για λόγους που έχουν να κάνουν με τις έρευνες δεν θα δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή για τον συλληφθέντα".
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι 45 μάρτυρες έχουν δώσει κατάθεση και ότι έχει στη διάθεσή της 77 φωτογραφίες και βίντεο που της έστειλαν πολίτες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης