Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεχίζει το φονικό πέρασμα του ο τυφώνας Maria στην Καραϊβική – Στους 9 μέχρι στιγμής οι νεκροί

Συνεχίζει το φονικό πέρασμα του ο τυφώνας Maria στην Καραϊβική – Στους 9 μέχρι στιγμής οι νεκροί
Οι ποταμοί ξεχείλισαν και οι άνεμοι κατέστρεψαν δέντρα, σπίτια και κτίρια, συμπεριλαμβανομένων πολλών νοσοκομείων, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης
Στους εννέα έχει φτάσει ο τραγικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους, από το νέο τυφώνα που σαρώνει την Καραϊβική.
Ο τυφώνας Maria σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2017, χτύπησε το Πουέρτο Ρίκο, η ισχυρότερη θύελλα που έπληξε έδαφος των ΗΠΑ για σχεδόν 90 χρόνια, καταστρέφοντας δρόμους, κτίρια και κόβοντας το ρεύμα.
Ο τυφώνας Maria, ο δεύτερος μεγάλος τυφώνας που περνάει από την Καραϊβική το Σεπτέμβριο 2017, κινείται με ταχύτητα 250 χλμ. την ώρα.
Οι ποταμοί ξεχείλισαν και οι άνεμοι κατέστρεψαν δέντρα, σπίτια και κτίρια, συμπεριλαμβανομένων πολλών νοσοκομείων, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Τηλεοπτικές εικόνες έδειξαν ολόκληρα τετράγωνα που πλημμύρισαν στη συνοικία Hato Rey της πρωτεύουσας, το Σαν Χουάν.
Η ηλεκτρική ενέργεια ήταν κομμένη στο νησί, ανέφερε η εφημερίδα El Nuevo Dia.
Χιλιάδες άνθρωποι αναζητούσαν ασφάλεια σε καταφύγια.
Ο τυφώνας Maria σκότωσε τουλάχιστον επτά άτομα στη νήσο Δομίνικα, δήλωσαν κυβερνητικοί αξιωματούχοι και δύο άτομα στη γαλλική επικράτεια της Γουαδελούπης, καθώς συνέχιζε την πορεία του μέσω της Καραϊβικής, ενώ προκάλεσε επίσης μεγάλες ζημιές στο St. Croix, ένα από τα Παρθένα Νησιά των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης