Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Αύριο (27/9) το πλαίσιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση - Στο Πουέρτο Ρίο την επόμενη εβδομάδα

Trump: Αύριο (27/9) το πλαίσιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση - Στο Πουέρτο Ρίο την επόμενη εβδομάδα
Θα μειωθούν «εξαιρετικά» οι φόροι για τη μεσαία τάξη, δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το πλαίσιο για τη φορολογική μεταρρύθμιση δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, πως θα συζητήσει με τους βουλευτές πριν την αυριανή (27/9) του δημοσίευση, ενώ τόνισε ότι θα μειώσει «εξαιρετικά» τους φόρους για τη μεσαία τάξη, σχεδόν διπλασιάζοντας τη βασική έκπτωση, προσθέτοντας ότι θα προσπαθήσει να κάνει τον φορολογικό κώδικα απλό και δίκαιο.
«Προσβλέπω στη συνεργασία με τα μέλη του Κογκρέσου που συγκεντρώθηκαν σήμερα για να περάσουν τη μεταρρύθμιση και τις τεράστιες φορολογικές περικοπές που η χώρα μας χρειάζεται απεγνωσμένα προκειμένου να ευδοκιμήσει, να αναπτυχθεί, να ευημερήσει», δήλωσε ο Trump, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του είναι «πολύ απογοητευμένη» από μερικούς Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές που δεν κατάφεραν να υποστηρίξουν το νομοσχέδιο για την κατάργηση και αντικατάσταση του νόμου για την Προσιτή Φροντίδα (Obamacare).
Παράλληλα, ο Trump δήλωσε πως την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο προκειμένου να εκτιμήσει το μέγεθος της ζημιάς από τον τυφώνα Maria.
Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι θα επισκεφθεί το νησί την επόμενη Τρίτη ενώ ανέφερε ότι ίσως επισκεφθεί επίσης τις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης