Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Trump έχει βάλει σε καλό δρόμο τις ΗΠΑ, υποστηρίζει αμερικανός δισεκατομμυριούχος

Ο Trump έχει βάλει σε καλό δρόμο τις ΗΠΑ, υποστηρίζει αμερικανός δισεκατομμυριούχος
Οι επενδυτές πρέπει να είναι επιλεκτικοί σε όλο αυτό το κλίμα, επειδή δεν είμαστε στην αγορά "buy anything"
Ο Donald Trump έχει επιφέρει αλλαγή στις ΗΠΑ προς τη θετική κατεύθυνση, όπως υποστηρίζει αμερικανός δισεκατομμυριούχος, για τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας του αμερικανού προέδρου.
"Εγώ επικεντρώνομαι μόνο σε αυτά που έχουν γίνει, όχι σε αυτά έχει πει.
Το θέμα με τη διαμαρτυρία των παικτών στο αμερικανικό ποδόσφαιρο δε με αφορά (σημ. γονατίζουν κατά τη διάρκεια της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και ο Trump τους έχει κατακρίνει με πολύ επιθετικό τόνο).
Μέχρι στιγμής λοιπόν, πιστεύω ότι υπήρξε πολύ σημαντική αλλαγή μετά την εκλογή του Trump τον Νοέμβριο του 2016, και η αλλαγή είναι θετική".
Αυτός είναι ο Sam Zell της Equity Group Investments, ο οποίος εξηγεί στο CNBC γιατί οι αμερικανικές εταιρείες είναι πρόθυμες να επενδύσουν χρήματα σε πιο μακροπρόθεσμη βάση τώρα, από ότι κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Obama.
Συγκεκριμένα, ο Zell επισημαίνει την απορρύθμιση του τραπεζικού συστήματος, τις φορολογικές περικοπές και τις τεράστιες δαπάνες υποδομής ως ισχυρές επιχειρηματικές ιδέες.
"Απλά σκεφτείτε ότι ξαφνικά δεν υπάρχουν βιομηχανίες που γίνονται βορρά στις ορέξεις του προέδρου", δήλωσε ο Zell, χρησιμοποιώντας την εκστρατεία του Obama κατά των ορυκτών καυσίμων ως παράδειγμα.
Ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι είναι πιο αισιόδοξος τώρα από ό,τι ήταν πριν από έξι μήνες, ο Zell, ο οποίος είναι πρόεδρος πέντε εταιρειών εισηγμένων στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, λέει επίσης ότι οι επενδυτές πρέπει να είναι επιλεκτικοί σε όλο αυτό το κλίμα, επειδή δεν είμαστε στην αγορά "buy anything".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης