Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναστασιάδης: Εκσυγχρονίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις

Αναστασιάδης: Εκσυγχρονίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις
Τι δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης
«Τιμούμε την ημέρα της Ανεξαρτησίας με δείγματα γραφής σε ό,τι αφορά την απόφαση για εκσυγχρονισμό των ενόπλων δυνάμεων, προκειμένου να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε τόσο στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις όσο και στις αποτρεπτικές και αμυντικές ανάγκες, που έχει η πατρίδα μας», δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Ο ίδιος, μετά την στρατιωτική παρέλαση για την 57η επέτειο της Εγκαθίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, έκανε αναφορά στη συνεργασία με την Ελλάδα και τόνισε πως «αυτή δημιουργεί τις απαραίτητες εκείνες προϋποθέσεις ώστε να διαπραγματευόμαστε από θέση ισχύος, αλλά και να είμαστε σε θέση να αποτρέψουμε τις όποιες επιθετικές ενέργειες».
Ακόμη, ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε τον κυπριακό λαό ότι οι προσπάθειες θα συνεχιστούν, ώστε μέσα από τον ειρηνικό διάλογο να επιτευχθεί η επανένωση της Κύπρου, ενώ  απηύθυνε μήνυμα ενότητας προς τους Τουρκοκύπριους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης