Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα προβλήματα στη μπαταρία του iPhone 8 της Apple - Αυτή τη φορά αναφέρθηκαν στην Κίνα

tags :
Νέα προβλήματα στη μπαταρία του iPhone 8 της Apple - Αυτή τη φορά αναφέρθηκαν στην Κίνα
ρικοί επενδυτές ανησυχούν για το αν οι προπαραγγελίες για τη συσκευή ήταν πολύ μικρότερες από τις προηγούμενες εκδόσεις
Με νέα προβλήματα έρχεται αντιμέτωπη η Apple για το νέο iPhone 8, καθώς κρατικό μέσο ενημέρωσης στην Κίνα, ανέφερε πρόβλημα στη μπαταρία του τηλεφώνου, σε μία αγορά smartphone που είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο, όπου η αμερικανική εταιρεία επιδιώκει να δώσει ώθηση στις υποτονικές της πωλήσεις.
Το περιστατικό αναφέρεται καθώς η Apple διερευνά παρόμοιες περιπτώσεις που αναφέρθηκαν στην Ταϊβάν και την Ιαπωνία με τις μπαταρίες στο τελευταίο iPhone 8 Plus να φουσκώνουν, προκαλώντας ρωγμές στο περίβλημα της συσκευής.
Στην ιστοσελίδα της την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017, η κρατική κινεζική ιστοσελίδα ThePaper.cn, ανέφερε ότι ένας αγοραστής του καινούργιου iPhone υποστήριξε ότι το πρόσφατα αγορασμένο iPhone 8 Plus έφτασε μετά από παραγγελία, ραγισμένο στις 5 Οκτωβρίου.
Οι εικόνες που τραβήχτηκαν από τον αγοραστή και εμφανίστηκαν στην ιστοσελίδα ThePaper, έδειξαν ένα iPhone 8 plus ανοικτό κατά μήκος της πλευράς που υποδέχεται την κάρτα SIM, με τα εσωτερικά μέρη του τηλεφώνου να είναι ορατά.
Ένας εκπρόσωπος της Apple είπε ότι η εταιρεία εξετάζει το θέμα και αρνήθηκε να σχολιάσει περαιτέρω.
Το περιστατικό αναφέρεται μετά από διάφορες κακές κριτικές για το iPhone 8, το οποίο κυκλοφορεί 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης του επαναστατικού τηλεφώνου από την Apple, που όμως οδήγησε τις μετοχές της εταιρείας σε υποχώρηση.
Μερικοί επενδυτές ανησυχούν για το αν οι προπαραγγελίες για τη συσκευή, ήταν πολύ μικρότερες από τις προηγούμενες εκδόσεις, παρόλο που μερικοί φανατικοί φίλοι της Apple, περιμένουν το premium iPhone X που αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου του 2017.
Η Apple ανταγωνίζεται στην Κίνα με τοπικούς κατασκευαστές, όπως η Huawei και η Oppo, οι οποίες λανσάρουν τηλέφωνα με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας σε αρκετά χαμηλότερες τιμές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης