Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις της για ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,5% το γ΄ 3μηνο 2017 η Κεντρική Τράπεζα

Γαλλία: Επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις της για ανάπτυξη της οικονομίας κατά 0,5% το γ΄ 3μηνο 2017 η Κεντρική Τράπεζα
Η Bank of France ανέφερε ότι η βιομηχανική παραγωγή κατέγραψε μέτρια άνοδο τον Σεπτέμβριο 2017, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα
Τις αρχικές τις εκτιμήσεις για ανάπτυξη της γαλλικής οικονομίας κατά 0,5% το τρίτο τρίμηνο του έτους επιβεβαίωσε σήμερα (9/10) η Κεντρική Τράπεζα της χώρας, έχοντας πλέον στη διάθεσή της και τα στοιχεία που αφορούν τον Σεπτέμβριο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Bank of France, η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης θα παρουσιάσει αύξηση κατά 0,5% το τρίτο τρίμηνο, διατηρώντας τους ρυθμούς ανάπτυξης του πρώτου εξαμήνου του 2017, με τα στοιχεία να βασίζονται πάντοτε στους δείκτες επιχειρηματικής δραστηριότητας που διατίθενται σε μηνιαί βάση.
Παράλληλα, η βιομηχανική παραγωγή κατέγραψε μέτρια άνοδο τον Σεπτέμβριο 2017, σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ αντίθετα, ο τομέας των υπηρεσιών αναπτύχθηκε με ισχυρούς ρυθμούς.
Σε ότι αφορά τον κατασκευαστικό κλάδο, ο σχετικός δείκτης παρέμεινε σταθερός, μετά από τους έντονους ρυθμούς ανάπτυξης που καταγράφηκαν τον Αύγουστο του 2017.
Επιπλέον, ο δείκτης αισιοδοξίας του βιομηχανικού τομέα παρέμεινε αμετάβλητος σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ενώ ο κατασκευαστικός κλάδος ενισχύθηκε στις 104 μονάδες, έναντι 104 μονάδων τον Αύγουστο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης