Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Καλπάζει» σε επίπεδα ρεκόρ το bitcoin, στα 5.259 δολάρια – Στα 305 δολάρια το ethereum

tags :
«Καλπάζει» σε επίπεδα ρεκόρ το bitcoin, στα 5.259 δολάρια – Στα 305 δολάρια το ethereum
Το bitcoin έχει πλέον μεγαλύτερη αξία από τις 440 εισηγμένες του δείκτη-βαρόμετρου S&P 500!
Σε επίπεδο ρεκόρ συνεχίζει να κινείται το επικρατέστερο ψηφιακό νόμισμα, το bitcoin, βρισκόμενο -περί τις 21:40- στα 5.259,4 δολάρια ανά τεμάχιο, έχοντας εκτοξευθεί 8,8% σε ημερήσια βάση, τη στιγμή που η κεφαλαιοποίηση έχει ξεπεράσει τα 87 δισ. δολάρια!
Την ίδια ώρα, το δεύτερο μεγαλύτερο ψηφιακό νόμισμα, το ethereum, διαπραγματεύεται πάνω από το ψυχολογικό όριο των 300 δολαρίων, στα 305,6 δολάρια, ενισχυμένο κατά 0,6%.
Να σημειωθεί ότι το bitcoin έχει πλέον μεγαλύτερη αξία από τις 440 εισηγμένες του δείκτη-βαρόμετρου S&P 500 (δείτε εδώ τη λίστα των 500+ εταιρειών)!





Οι μόνες εισηγμένες που εξακολουθούν να διαθέτουν υψηλότερη κεφαλαιοποίηση είναι τα «μεγαθήρια» των Η.Π.Α., όπως οι Apple, Microsoft, Facebook , Amazon, Berkshire Hathaway , Johnson & Johnson, Exxon Mobil, JPMorgan, Alphabet, Bank of America, Wells Fargo, AT&T.
Σε ό,τι αφορά ειδικά τις FAANG (Facebook, Apple, Amazon, Netflix, Google), το bitcoin ξεπέρασε πλέον το Netflix!



Νωρίτερα σήμερα, ο Jamie Dimon, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan, αρνήθηκε να σχολιάσει τη νέα άνοδο του bitcoin πάνω από τις 5.000 δολάρια.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων δήλωσε ότι δεν πρόκειται πλέον να συζητήσει το bitcoin μετά τα σχόλιά του τον περασμένο μήνα ότι το ψηφιακό νόμισμα ήταν μια «απάτη» που προκάλεσε αρκετά αναταραχή στη Wall Street και τη Silicon Valley.
«Δεν θα έβαζα αυτό το asset στην κατηγορία των σημαντικών πραγμάτων στον κόσμο, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω για το bitcoin πια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης