Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι ΗΠΑ προβληματίζονται για τις μακροπρόθεσμες δραστηριότητες του Ιράν

tags :
Οι ΗΠΑ προβληματίζονται για τις μακροπρόθεσμες δραστηριότητες του Ιράν
Ο Trump αναμένεται να παρουσιάσει μια ευρεία στρατηγική για την αντιμετώπιση του Ιράν αυτή την εβδομάδα, πιθανόν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017
Οι ΗΠΑ ανησυχούν για τις μακροπρόθεσμες δραστηριότητες του Ιράν στην περιοχή, υποστήριξε ο επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να επικεντρώνεται στην προστασία των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ, καθώς το Ιράν δήλωσε ότι οι περιφερειακές στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ κινδυνεύουν να υποστούν περαιτέρω κυρώσεις.
"Το Ιράν λειτουργεί σαν ένα είδος μακροπρόθεσμου αποσταθεροποιητικού παράγοντα στην περιοχή και έτσι εξακολουθούμε να ανησυχούμε και για τις δραστηριότητές τους", δήλωσε στους δημοσιογράφους ο στρατηγός Joseph Votel.
Ο Trump αναμένεται να παρουσιάσει μια ευρεία στρατηγική για την αντιμετώπιση του Ιράν αυτή την εβδομάδα, πιθανόν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.
"Η ηγεσία θα πάρει τις αποφάσεις και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ό, τι πρέπει, για να συνεχίσουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας, αλλά και τα συμφέροντά μας στην περιοχή", πρόσθεσε ο Votel.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης