Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hammond (Βρετανός ΥΠΟΙΚ): Η ΕΕ είναι ο εχθρός στις διαπραγματεύσεις για το Brexit

Hammond (Βρετανός ΥΠΟΙΚ): Η ΕΕ είναι ο εχθρός στις διαπραγματεύσεις για το Brexit
Έχει έρθει η ώρα να σταματήσουν οι Συντηρητικοί τις εσωτερικές έριδες, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας
Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο «εχθρός» στις διαπραγματεύσεις για το Brexit και όχι ο ίδιος, δήλωσε σήμερα (13/10/2017) ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας, Philip Hammond, σε μια προσπάθεια να αποτινάξει τις κατηγορίες που εξαπολύουν εναντίον του στελέχη του Συντηρητικού Κόμματος, που αναφέρουν ότι τηρεί πολύ «μαλακή» στάση.
Ο Hammond, ο οποίος έχει δεχτεί τα πυρά των υποστηρικτών μιας σκληρής προσέγγισης απέναντι στο «διαζύγιο» ΕΕ-Βρετανίας, δήλωσε στο «Sky News» ότι έχει έρθει η ώρα να σταματήσουν οι Συντηρητικοί τις εσωτερικές έριδες σχετικά με τις συνομιλίες για το Brexit.
«Κατανοώ ότι τα πάθη είναι οξυμένα, κατανοώ ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ ισχυρές απόψεις, αλλά όλοι μας είμαστε στο ίδιο σημείο, όλοι έχουμε την ίδια ατζέντα», τόνισε σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο περιθώριο της Συνόδου Παγκόσμιας Τράπεζας-Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) στην Ουάσιγκτον.
«Ο εχθρός, οι αντίπαλοι, είναι εκεί έξω, στην άλλη πλευρά του τραπεζιού.
Εκείνοι είναι με τους οποίους πρέπει να διαπραγματευτούμε.
Πρέπει να διαπραγματευτούμε σκληρά για να πετύχουμε την καλύτερη συμφωνία για τη Βρετανία», τόνισε ο βρετανός υπουργός Οικονομικών.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης