Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Β. Κορέα θεωρεί ότι τα πυρηνικά είναι το μοναδικό αποτελεσματικό μέσο για την κυριαρχία της

Ρωσία: Η Β. Κορέα θεωρεί ότι τα πυρηνικά είναι το μοναδικό αποτελεσματικό μέσο για την κυριαρχία της
Κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, κάποιος πρέπει ψύχραιμα να αντιληφθεί τι θα συμβεί παραπέρα
Η Βόρεια Κορέα θεωρεί ότι τα πυρηνικά όπλα είναι το μοναδικό αποτελεσματικό μέσο με το οποίο μπορεί να υπερασπίσει την κυριαρχία της, δήλωσε στους δημοσιογράφους η πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Valentina Matviyenko Ματβιένκο μετά το πέρας των συνομιλιών που είχε με τον αναπληρωτή της Ανώτατης Λαϊκής Συνέλευσης της Βόρειας Κορέας An Don Tshun, στο περιθώριο της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης που πραγματοποιείται στην Αγία Πετρούπολη.
Η Matviyenko, αναφερόμενη στα στρατιωτικά γυμνάσια που γίνονται στην Κορεατική Χερσόνησο με την συμμετοχή των ΗΠΑ, είπε ότι «εντείνουν την αντιπαράθεση» και εκλαμβάνονται από την Βόρεια Κορέα ως απειλή για την ύπαρξη της.
Και αφού αναφέρθηκε στον «οδικό χάρτη» Ρωσίας–Κίνας, που συνιστά την κοινή πρόταση των δύο χωρών για την επίλυση της κρίσης, η Valentina Matviyenko τόνισε ότι «κάποιος πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα, κάποιος πρέπει ψύχραιμα να αντιληφθεί τι θα συμβεί παραπέρα» και πώς «να μην εκφοβίζει την Βόρεια Κορέα».
Τόνισε ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για την επανέναρξη του διαλόγου , με την συμμετοχή των έξι και πως αυτός πρέπει να είναι ο στόχος της διεθνούς κοινότητας.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης