Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι άμεσες ξένες επενδύσεις στη Ρωσία έφθασαν τα 14 δισ. δολάρια το α' 6μηνο του 2017

tags :
Οι άμεσες ξένες επενδύσεις στη Ρωσία έφθασαν τα 14 δισ. δολάρια το α'  6μηνο του 2017
H οικονομία άρχισε να αποκαθίσταται, ξεκίνησε η οικονομική ανάπτυξη, και οι εταιρείες το αισθάνονται αυτό στους δικούς τους δείκτες
Ο Ρώσος υπουργός οικονομικών M. Oreaskin, μετά τη συνεδρίαση του αρμόδιου για τις ξένες επενδύσεις γνωμοδοτικού Συμβουλίου, δήλωσε σήμερα (16/10) στους δημοσιογράφους ότι οι άμεσες ξένες επενδύσεις στη Ρωσία το πρώτο εξάμηνο του 2017 έφθασαν τα 14 δισ. δολάρια.
Αναφερόμενος στη συνεδρίαση, ο M. Oreaskin είπε ότι πραγματοποιήθηκε μέσα «σε ένα γενικά θετικό κλίμα» το οποίο σχετίζεται με το ότι «η οικονομία άρχισε να αποκαθίσταται, ξεκίνησε η οικονομική ανάπτυξη, και οι εταιρείες το αισθάνονται αυτό στους δικούς τους δείκτες».
Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών επικαλέσθηκε επίσης τη σχετική μελέτη του βρετανικού ελεγκτικού Οίκου Ernst & Young, λέγοντας ότι «ένα ενδιαφέρον γεγονός επισημαίνεται στη μελέτη του Οίκου Ernst & Young, η οποία έδειξε ότι ο αριθμός των επενδυτικών έργων που υλοποιούνται στη Ρωσία κατά το 2017, έφθασε στο μέγιστο επίπεδο σε όλη την ιστορία τους, κάτι το οποίο βλέπουμε στη δυναμική των άμεσων επενδύσεων, οι οποίες το πρώτο εξάμηνο έφθασαν τα 14 δισ. δολάρια».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης