Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Amazon παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα άλλων πωλητών για να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό

tags :
Η Amazon παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα άλλων πωλητών για να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό
Μερικοί έμποροι επέκριναν στο παρελθόν την Amazon γιατί όπως λένε, υποτιμά τα προϊόντα του
Η Amazon μειώνει τις τιμές των προϊόντων από τρίτους πωλητές στον ιστότοπό της, ακολουθώντας μία πολιτική πέρα από την τυπική μέθοδο εκπτώσεων στα είδη που πωλεί στο διαδίκτυο, θέλοντας να κερδίσει τσις πωλήσεις και να προσελκύσει πελάτες μαριά από αντιπάλους με χαμηλές τιμές όπως η Wal-Mart.
Η "έκπτωση που παρέχεται από την Amazon" ισχύει για τα προϊόντα που περιλαμβάνουν επιτραπέζια παιχνίδια και τεχνολογικά gadget που προσφέρονται από άλλους εμπόρους καθώς πλησιάζει η περίοδος των διακοπών.
Η κίνηση επιτρέπει στην Amazon να πουλήσει τα προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές, ενώ ταυτόχρονα αποδίδει στους πωλητές την πλήρη τιμή.
"Όταν η Amazon παρέχει έκπτωση, οι πελάτες παίρνουν τα προϊόντα που θέλουν σε μια τιμή που θα τους αρέσουν και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν έτσι αυξημένες πωλήσεις στην τιμή που ζητάνε", δήλωσε εκπρόσωπος της Amazon σε μια ηλεκτρονική δήλωση, σημειώνοντας ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν οποτεδήποτε θέλουν.
Η εμπορία των αντικειμένων σε χαμηλότερες τιμές ενέχει τον κίνδυνο να βλάψουν τους πωλητές της Amazon, οι οποίοι αντ 'αυτού θα μπορούσαν να πουλούν τα προϊόντα τους σε άλλα μέρη του διαδικτύου.
Η κίνηση έχει επιστήσει την προσοχή στο φόρουμ πωλητών της Amazon Services.
Μερικοί έμποροι επέκριναν στο παρελθόν την Amazon γιατί όπως λένε, υποτιμά τα προϊόντα τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης