Τελευταία Νέα
Διεθνή

Goldman: Στις 1.200 μονάδες, ο στόχος για τον S&P 500 το 2010 - BNP: Δεν θα περάσει το 1,33 δολ το ευρώ

Goldman: Στις 1.200 μονάδες, ο στόχος για τον S&P 500 το 2010 - BNP: Δεν θα περάσει το 1,33 δολ το ευρώ
(upd)Στη μείωση των εκτιμήσεών της για τον S&P 500, στις 1.200 μονάδες, έναντι της προηγούμενης πρόβλεψης των 1.250 μονάδων στα τέλη του 2010, προχώρησε η Goldman Sachs, λόγω των αδύναμων προβλέψεων για την αμερικανική οικονομία...
Υπενθυμίζεται ότι στις 6/8 η Goldman Sachs μείωσε τις εκτιμήσεις της για την αμερικανική οικονομία, προβλέποντας στο 1,9% την ανάπτυξη του αμερικανικού ΑΕΠ το 2011, από 2,4% που είχε προβλέψει νωρίτερα.
Από τις 2 Ιουλίου ο S&P 500 έχει πραγματοποιήσει ράλι 9,7%, καθώς τα αποτελέσματα των εταιρειών του ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, γεγονός που επισκίασε τις ανησυχίες για την πορεία της αμερικανικής οικονομίας.

BNP Paribas: Δεν θα περάσει το 1,33 δολ. το ευρώ

Το ευρώ ενδέχεται να μην καταφέρει να διατηρήσει τα κέρδη του έναντι του δολαρίου, εν αναμονή των στοιχείων για το ΑΕΠ που ανακοινώνονται αυτή την εβδομάδα στην Ευρωζώνη, υποστηρίζει σε νέα έκθεσή της η BNP Paribas.
Το ευρώ θα συνεχίσει να βασίζεται στην αδυναμία του δολαρίου, ωστόσο δεν είναι σε θέση να διατηρηθεί για πολύ σε επίπεδα άνω των 1,33 δολαρίων, εκτιμούν οι αναλυτές της τράπεζας.
Την πορεία του ευρώ θα κρίνουν τα στοιχεία για το ΑΕΠ που ανακοινώνονται αυτή την εβδομάδα στην Ευρωζώνη.
Τα στοιχεία για το ΑΕΠ θα φέρουν στην επιφάνεια τη διαφορά των "βασικών" και "περιφερειακών" χωρών της Ευρωζώνης, προσθέτει η BNP Paribas.
Η Γερμανία ενδέχεται να υπερτερήσει της Ισπανίας και της Ελλάδας, καθώς οι δύο χώρες του ευρωπαϊκού Νότου προσπαθούν να μειώσουν τα ελλείμματά τους.

news@bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης