Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Eπ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της Fairfax προς την Eurobank Properties

Eπ. Κεφαλαιαγοράς: Ενέκρινε το πληροφοριακό δελτίο για τη δημόσια πρόταση της Fairfax προς την Eurobank Properties

Eπιβολή προστίμου 25.000 ευρώ στην Dionic

Την έγκριση του περιεχομένου του πληροφοριακού δελτίου σχετικά με την υποχρεωτική δημόσια πρόταση της εταιρείας «Fairfax Financial Holdings Limited» προς τους μετόχους της «Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ», αποφάσισε μεταξύ άλλων το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Παράλληλα αποφάσισε:
-Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρείας «ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ» για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της με καταβολή μετρητών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και για την εισαγωγή των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
- Την επέκταση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας GUARDIAN TRUST ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της λήψης και διαβίβασης εντολών επιπροσθέτως στο χρηματοπιστωτικό μέσο της περίπτωσης (θ) του άρθρου 5 του ν. 3606/2007.
- Tην επέκταση της άδειας λειτουργίας της VERSAL Α.Ε.Π.Ε.Υ. ώστε να παρέχει την επενδυτική υπηρεσία της διαχείρισης χαρτοφυλακίου πελατών της παρ. 1 περ (δ) του άρθρου 4 του ν. 3606/2007 και τις υπηρεσίες της λήψης και διαβίβασης εντολών, παροχής επενδυτικών συμβουλών, διαχείρισης χαρτοφυλακίων, παροχή συμβουλών σε επιχειρήσεις.
- Tην επιβολή προστίμου 25.000 ευρώ στην εταιρεία «ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΕΒΕ» διότι δεν κατάρτισε σύμφωνα με τα ΔΛΠ/ΔΠΧΑ τις οικονομικές καταστάσεις για τις χρήσεις 2011, 2012 και για την περίοδο που έληξε 30.6.2013.

 


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης