Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ziegler (ΟΠΑΠ): Σταθερός στα 116 εκατ. ευρώ ο στόχος για την κερδοφορία του 2013 - Ισχυρά εργαλεία ανάπτυξης τα VLTs και οι προπληρωμένες κάρτες

tags :
Ziegler (ΟΠΑΠ): Σταθερός στα 116 εκατ. ευρώ ο στόχος για την κερδοφορία του 2013 - Ισχυρά εργαλεία ανάπτυξης τα VLTs και οι προπληρωμένες κάρτες
«Η Emma Delta ως μακροπρόθεσμος στρατηγικός επενδυτής έχει δεσμευτεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας»
Στα 116 εκατ. ευρώ παραμένει ο στόχος για την κερδοφορία του 2013 του ΟΠΑΠ, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού κ . Kamil Ziegler, ο οποίος βλέπει ήδη τα πρώτα σημάδια βελτίωσης στα μεγέθη.
Στην πρώτη του συνέντευξη του CEO του ΟΠΑΠ, από τότε που ανέλαβε επικεφαλής, ο Ziegler αναφέρει στο Reuters ότι τα καθαρά κέρδη από τα υφιστάμενα παιχνίδια φαίνεται ότι είναι καλύτερα από τις αρχικές προβλέψεις.
Σύμφωνα με τον Ziegler "η Emma Delta ως μακροπρόθεσμος στρατηγικός επενδυτής έχει δεσμευτεί για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας". "Έτσι δημιουργείται κάποια σταθερότητα για την υλοποίηση των σχεδίων"
Τα νέα τερματικά βίντεο λόττο (VLTs) και η προπληρωμένη κάρτα θεωρούνται ως οι μοχλοί ανάπτυξης της κερδοφορίας του ΟΠΑΠ, οι οποίοι αναμένεται να φέρουν σε ακαθάριστα έσοδα περίπου 1,6 δισ. ευρώ έως το 2022, σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο της προηγούμενης διοίκησης, το οποίο εξετάζεται από τους νέους μετόχους.
Μάλιστα, ο Ziegler, έθεσε το στόχο να λειτουργούν όσο το δυνατόν περισσότερα VLTs μέχρι τέλος του τρίτου τριμήνου του επόμενου έτους. Ο ΟΠΑΠ ακόμα εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει το δικό του δίκτυο 5.000 σημείων πώλησης για να στεγάσει τις νέες μηχανές, ενώ επί τάπητος έχει τεθεί και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων αιθουσών τυχερών παιχνιδιών.
Πολλά υποσχόμενες ευκαιρίες βρίσκονται μπροστά μας, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ziegler.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης