Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προβλήματα στο δίκτυο της Wind – Διαμαρτυρίες από συνδρομητές και εταιρικούς πελάτες – Η σύμβαση με την πτωχευμένη Ηλβιοκάτ

tags :
Προβλήματα στο δίκτυο της Wind – Διαμαρτυρίες από συνδρομητές και εταιρικούς πελάτες – Η σύμβαση με την πτωχευμένη Ηλβιοκάτ
Η Ηλβιοκάτ έχει κάνει αίτηση πτώχευσης
Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκαν προβλήματα στο δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας της Wind. Δεκάδες σταθμοί βάσης σε όλη την Ελλάδα έμειναν σβηστοί με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μην έχουν κάλυψη.
Πολλοί συνδρομητές και εταιρικοί πελάτες έκαναν παράπονα αφού έμειναν χωρίς σήμα. Ο λόγος που υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει το πρόβλημα είναι πως έχουμε αρκετούς σταθμούς βάσης που είναι αδύνατη η παροχή ρεύματος από τη ΔΕΗ και η τροφοδοσία ρεύματος γίνεται με γεννήτριες που ανήκουν στην εταιρία ΗΛΒΙΟΚΑΤ. Η εν λόγω εργολαβική εταιρία αρνείται να παρέχει πλέον υπηρεσίες στην WIND. Απευθυνθήκαμε στην διοίκηση της WIND αλλά δεν πήραμε απάντηση ή ενημέρωση. Σιγήν ιχθύος.
Aυτό υποστηρίζει σε ανακοίνωση του το Πανελλήνιο Σωματείο των εργαζομένων στην Wind ενώ όπως αναφέρουν: «Παρά το ότι δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση, γνωρίζουμε ότι η Ηλβιοκάτ έχει κάνει αίτημα πτώχευσης.
Επίσης, οι υπάλληλοί της τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε επίσχεση εργασίας και έχουν προσφύγει στις επιθεωρήσεις εργασίας για να εισπράξουν τα απλήρωτα ημερομίσθιά τους».
Και η ανακοίνωση του σωματείου καταλήγει:
Καλούμε τη διοίκηση της WIND να ενημερώσει άμεσα το σωματείο μας για το τι ακριβώς συμβαίνει με την ΗΛΒΙΟΚΑΤ.
Να μας ενημερώσει αν έχει οικονομικές εκκρεμότητες με την εν λόγω εταιρία .
Να μας ενημερώσει για τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου και την χρονική διάρκεια και πότε επιτέλους θα επιλυθεί το πρόβλημα που διαρκεί σχεδόν μία εβδομάδα.

Ελένη Μπότα
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης