Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Newsphone Hellas - Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν, εμπορίου και ακτοπλόου ναυτιλίας

tags :
Newsphone Hellas - Παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν, εμπορίου και ακτοπλόου ναυτιλίας
Οι αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης
Την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού επιχειρείν (e-business), ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce) και ακτοπλόου ναυτιλίας αποφάσισε η πρώτη επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε χθες (28-01-2014).
Επίσης εγκρίθηκε η ίδρυση της κατά 100% θυγατρικής ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία Έργον Συμμετοχών- Παροχής Υπηρεσιών Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία (Έργον Συμμετοχών ΑΕ) και η συμμετοχή της στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ με το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.
H ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ είναι ναυτική εταιρεία του Ν. 959/1979. Το κεφάλαιό της ανέρχεται σε 17.250.000 ευρώ και διαιρείται σε 69.000 ονομαστικές μετοχές με αξία εκάστης 250 ευρώ. Το κεφάλαιο έχει καταβληθεί ολοσχερώς κατά το ποσό των 250.000 ευρώ σε μετρητά και κατά το ποσό των 17.000.000 ευρώ με εισφορά σε είδος του πλοίου Fior Di Levante.
Η συμμετοχή της Newsphone Hellas στη ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ θα γίνει ως εξής: η εταιρεία θα διαθέσει από τα ίδια αυτής κεφάλαια ποσό 3 εκατ. ευρώ στην 100% θυγατρική της Έργον Συμμετοχών. Εν συνεχεία η Έργον Συμμετοχών θα διαθέσει το ίδιο ποσό των 3 εκατ. ευρώ σε αύξηση κεφαλαίου της ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ την οποία θα καλύψει εξ' ολοκλήρου και θα λάβει όλες τις 12.000 νέες μετοχές, ήτοι ποσοστό περίπου 14,81% επί του κεφαλαίου της ΛΕΒΑΝΤΕ ΦΕΡΡΙΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης