Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά της Eurobank

tags :
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς - Ενέκρινε το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά της Eurobank
Ανάκληση αδειών λειτουργίας
Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά της Eurobank ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 679/17.4.2014 συνεδρίασή του.

Αναλυτικότερα, αποφάσισε:
- Το περιεχόμενο του ενημερωτικού δελτίου για τη δημόσια προσφορά μέχρι και 954.666.667 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της Τράπεζας EUROBANK ERGASIAS και για την εισαγωγή μέχρι και 9.546.666.667 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της στην αγορά αξιών του Χρηματιστηρίου Αθηνών που προκύπτουν από την από 12.4.2014 απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της.
Οι νέες μετοχές που θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο Αθηνών, περιλαμβάνουν και αυτές που πρόκειται να διατεθούν με ιδιωτική τοποθέτηση στο εξωτερικό.
- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρίας «ΚΤΠΡΟΤ Χρηματιστηριακή A.Ε.Π.Ε.Τ.», κατ’ εφαρμογή του άρθρου 21 του ν. 3606/2007 σε συνδ. με το άρθρο 21 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.
- Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της εταιρείας «ΘΕΜΙΣ. ΣΩΤ. ΣΩΣΗΡΙΑΔΗΣ A.Ε.Π.Ε.Τ.», κατ’ εφαρμογή του άρθρου 21 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μετόχων της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης